Mihra Regl gecikeli bugün 6. Gün idrar testi yaptm negatif çıktı bide 3.gün yapmştm ıda negatif ama hala hasta olmadm böyle olup hamile kalan var mı ?
Meryem34 Mihra evde kendim yapmıştım tek çizgi çıkmıştı megersem ozaman hamileymişim 1 veya 2 haftalık ondan çıkmamıştı sanırım 😅
Esrarslan Mihra bende bugün yaptım testi adete iki gün var negatif çıktı acaba değişirmi erken mi yaptım acaba 😔
Selcannnn Mihra tatlım heveslendirmek gibi olmasın ama biz 2 kardeşiz annem ikimizdede idrar tahlilinde cikmadigini kanda ciktiğini söylerdi hep benim 8 haftalık hamileliğim idrar testinde cok silik olarak cikmisti kanda netlesti sağlik ocaganda bi tahlil yaptir derim ben insallah rabbim en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün 🤗❤
Kardelennn Evde yapılan testleri güvenilir bulmuyorum evde yaptığım test negatifti.hastanede başka bir rahatsızlığımdan dolayı kan vermemle hamile olduğumu öğrendim bir kaç gün sonra test yaptım hala çok silik çıkmıştı demem o ki ciddi şüpheniz varsa kan testi yaptırın
sisiland Meryem34 merhaba, ben de 15 gun geciktim, ilk defa basima geldi, idrar testi yaptim birkac defa ama negatif. Bu donemde hissettiginiz farkli birsey oldu mu siz de?
Yildizim Mihra ben evde 2 tane test yaptım ikisinde de tek çizgi çıktı sabahında kan verdim ve değerim 416 çıkmıştı😊 4 haftalık hamile idim.. demek ki yanılma payı olabiliyor
Mihra Yildizim hangi testlerden canm ben ilk normal bugünki hızlı sonc veren prectıcor yaptm onda da tek çıkınca ümitler. Kırılmadı degl😞
Kardii Ben kuzu adetim normalde 1 hafta gecikiyor üstüne bide 3 gün geciktim kan testi yaotırdım betam 0.00 çıktı bide normal test aldım erken gebelik oda negarif çıktı aradan 20 gün geçti tekrar kan testi verdim beta 2483 tü 3 haftalık hamileydim doktorum kese oluşmadan ne kanda nede testte görünmez dedi biraz daha bekle umudunu yitirme derim ben 🙂
Zdgnsym93 Kardii yaa acikcasi bunu yasayan var mi diye hep arastirdim ama bi sonuca ulaşamadım. Benimde adet günüm şu an itibari ile tam 15 gün gecikti.adet olmam gereken günde olmadım fakat ilişki yaşadık.ondan öncesinde de düzenli ilişki olunca takip amaclı test yaptım evde negatif cıktı.daha sonra da 4 5 gun adet gecikmesi yaşayınca saglik ocaginda kan verdim.fakat negatif cıktı.yani normalde 18 19 şubatta ader olmam gerekiyordu o günkü yaşadığım ilişkide tuttu mu acaba diye düşünmeden edemiyorum. Bir-kac gün daha bekleyip doktora gideceğim.belki verdiğim kanda o yüzden çıkmamış olabilir mi acaba ? Biraz karışık oldu ama inşallah ifade edebilmisimdir 😊😊🤗🤗
Kardii Mihra üzülüp stres yaoarsan o çocuk olmaz beyne sinyal yolluyorsun yine olmayacak diye ben bu yüzden doktorumdan azar işitmiştim böyle yaoarak olmayacak diye beyne sinyal yolluyorsun demişti hep olucak diye karnımı sevdim okşadım sen annene tutun canım yavrum diye sevdim karnımı çok şükür Rabbim nasip etti geç döllenme geç yumurtlama oldu bide benim ki inşallah seninde vardır
Mihra Kardii inşallah canm dediğin gibidir stresten de gecikmişte olabilir ister istemez yapıyorum 9.aydır deniyorz
Bahar11mucize Mihra ben iki gün geçikmeyle kan verdim kanda çıktı ama idrarda evdeki testlerde bir hafts sonra anca gördüm evde yapılan testler çok güvenilir değil geçikmeniz varsa kan verin
Berenozdnz Mihra canım 15 gün gecıkmem olmama rağmen cıkmadı idrar testınde 3 kere yaptım hemde.kan testınde çıktı 15 gün gecıkmeme rağmen betahcg çok dusuk çıktı cunku geç dollenme olmus 😊 hadı hayırlısı ınsallahhh 🌸
Mihra Berenozdnz inşallaah benimde öyledir ya tam yok derken böyle yorum görnce tekrardan beklentiye giriyorum :)