Prens_annesi19999 sirin96mom Biraz daha bekle biz 6+5 günde kalp atışlarını dinlemeye gitmiştik. Kese görmek için gitme bazen kese oluşuyor bebek oluşmaya biliyor. Sen içini rahat tut 1 hafta daha bekle öyle git
sirin96mom Prens_annesi19999 kese için erken farkındayım ☺️ doktor gel dediği için gidiyorum artık tahlil mi yapacak ne yapacak bilmiyorum☺️
Uzel35 @Cerennnn5858 bende kimyasal gebelik geçirmiştim folik asit kullandım düzenli Bi şekilde çok şükür hamileyim şimdi Allah isteyen herkese nasip etsin
Prens_annesi19999 sirin96mom Sana tavsiyem çok fazla gitme yani sürekli kan testi verme bende 3 haftalık hamileydim. Kesin hiçbirşey söylemediler. Ne zaman kalp atışlarını duyduk o zaman rahatladık. Fazla gitmemeni öneririm bekle biraz sabırlı olmanı istiyorum.
Yldrmkubraa Adetim 1 gün geçti 4+2 iken öğrendim beta hgc değerim 1045ti 2 gün sonra 2203tü o gün kese görüldü 5mmdi
Kelebek1616 neslihanorenylmz neslihanorenylmz alakası yok .4 gün adetim gecikmişti değerim 1555 çıktı ultrasonda da gözüktü.
Ayseozcan72 Benim adetim iki gün gecikti beta hcg 93,78 çıktı 
Canay1 Cerennnn5858 benimde silik çıkmıştı hatta emin olamadım kan verdim hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi 12 haftalık maşallah
Centrum Sibbeell ben de tüp bebek ile hamileyim doktorlar transfere göre asla hesap yapmazlar adet tarihine göre yapılıyor benim adetim15 mart transfer günüm ise 2 nisandi
Sibbeell Centrum benim son adet tarihim 11 nisandı ilaçlara 13 nisanda başladım 11 mayısta transfer oldum kaç haftalık oluyorum 1 haziranda kese için çağırdı beni
Centrum Sibbeell sanırım 6+5 haftadasın ben 6+3 te kalbini duymustum rabbim hakkınızda hayırlısını versin keseye bakmaya gittiğinde 7 haftada olursun çünkü adet tarihine göre gidiliyor transfere göre bakmadi doktorum benim
sirin96mom Nurnn İnşallah☺️ hafiften belirtiler olunca dayanamadım🙈 birde sağlık çalışanıyım. Hastanede olunca hemen verdim kanı🙈