sirin96mom Nurnn İnşallah☺️ hafiften belirtiler olunca dayanamadım🙈 birde sağlık çalışanıyım. Hastanede olunca hemen verdim kanı🙈
nje sirin96mom ben ilk öğrendiğimde 11.6’ydı 😃😃😃 en son 1000 küsür’dü keseyi gördük pazartesi’de kalbini dinleyeceğiz inşallah 🙏🏻
Prens_annesi19999 sirin96mom Sana tavsiyem çok fazla gitme yani sürekli kan testi verme bende 3 haftalık hamileydim. Kesin hiçbirşey söylemediler. Ne zaman kalp atışlarını duyduk o zaman rahatladık. Fazla gitmemeni öneririm bekle biraz sabırlı olmanı istiyorum.
Centrum Sibbeell sanırım 6+5 haftadasın ben 6+3 te kalbini duymustum rabbim hakkınızda hayırlısını versin keseye bakmaya gittiğinde 7 haftada olursun çünkü adet tarihine göre gidiliyor transfere göre bakmadi doktorum benim
Sibbeell Centrum ayy ozaman kalbide duyar mıyıımmm ve hamilelik belirtisi yok sadece arada kasıklarım ağrıyor ve bacaklarım sızlıyor bu sayılır mı 😃
sirin96mom Cerennnn5858 benimde son ilişki tarihim 13 mayıstı. 4 hafta olmasına 4 gün kala 29.8 çıktı. Sanırım hemen hemen aynı zamanda hamile kalmışız🙈