Berglgzg @“suleesrky” 29 günüm kaldı uygulamaya göre normal doğum düşünüyorum 6 haziranda randevum var bakalım doktorum ne dicek daha çatı muayanesi de olmadım. Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum🥰❤️🌹
M-naz90 suleesrky sizde de varmı böyle agrılar yarın kontrolüm var bakalım gidince de sorucam ama hayırlısı 🥰
suleesrky Hellobabyyyyy Hayır o çok ileride değil. Eğer fıtıklarım olmasaydı skolyozum engel olacak derecede değilmiş. Bana engel olan fıtıklar.🥰
suleesrky Tugbaycsy Sağlığınız için en doğru karar. Hayırla kucağınıza almak nasip olsun. Benim de 2 Haziran. :)
M-naz90 Zehratay benim ilk bebek sürekli sanki aşagıda baskı var gibi oluyor açılma gibi ama bakalım az kaldı 🥰
suleesrky M-naz90 Evet, özellikle ayağa kalkarken inanilmaz zorlaniyorum. Muhtemelen iyice baskı yapmaya başladılar. :)
M-naz90 suleesrky aynen büyüyor dedi kafası rahşm duvarındaymış ondan oluyor sanırım dünden beri de gece uykusu haram olmaya başladı olsun çok şükür bin şükür 🙏🏼
M-naz90 M-naz90 tamamen aynıymışız bizim de kafa rahim duvarında 5:30 saatimiz kaldı kavuşmaya 🥰 asla uyuyamadım heycan korku aynı bedende son gün 🙏🏼 Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 isteyen herkese tattırsın 🤲