Hamile_anne27 Vanilyasekeri34 valla bacım benim de 66 günüm kaldı ben de yanıyorum. Dondurma yiyorum kesmiyor. Buzlusunu alıyorum artık😃
haticerabia45 Vanilyasekeri34 bir buçuk ayım kaldı ama aynıyız 🔥🔥🔥🥵😔havada sıcak biz zaten yükümüz ağır olduk alev yeri
Inan_busra40 Vanilyasekeri34 aynı şeyi bende düşünüyordum bir buçuk ay kaldı ve ben paket paket dondurma yiyorum artık dayanamıyorummmmm🫠 çok sıcakkkk🫠🫠🫠
Hilalohilal Mucizeannesi28 valla ben zaten yatamiyordum burun tıkanıklığı yaşadığım için bide havalar ısındı 😩 yaktın beni adana 😆
Gozi Vanilyasekeri34 36+6 bi yandan sıcak basıyor bi yandan uyku 😴 yeni kalktım cımcılık olmuşum evde benden başka yananda yok 😥
ikicocukmeselesi Vanilyasekeri34 haftaya doğumum var sıcak bi yandan, 2,5 yaşındaki oğlum bi yandan he birde 3 gündür beni inim inim inleten diş ağrım öbür yandan anamı ağlatıyor tabiri caizse😭
Babyym Vanilyasekeri34 doğuma 150 gün var qma çok sıcak qsiri bi terleme geceleri uykumdan uyandırıyor
hdemirr86 Vanilyasekeri34 Bugün tam 31 haftalık olduk. Aylardır ağrımayan başım iki gündür sürekli ağrıyor. Migrenim var benim, hep korkardım hamileyken ne yaparım diye, bu zamana dek iyi geldim. İlaç da içemiyorum. Herkese Allah kolaylık versin.
Burcubuket hdemirr86 mentol tasıda iyi geliyır birde patates baglayın kesip başım benimde cok agrır hamileliktede mahvetti bunlar rahatlatıyor biraz aklınızda olsun
ftmkucuk Vanilyasekeri34 15 günde bizim kaldı ama evet artan sıcaklar bunaltıyor gerçekten. Çok çok az olan ödemim sıcakların artmasıyla arttı😒 normal mi sezeryan mı senim canm