Kubra_miray_szr sliya30 ilaç çok içme vitaminde olsa bile yemeğini az ye ama saat arasıyla alıştırma yap sonra yürüş yap çok rahatlatıyor bende öyle yapuyordum bulantı kalmıyordu arada sade maden suyu içerdim o midemi rahatlarıydı özellikle sulu meyve ye tam zamanı senin şansına her meyvede çıkmış 🤗🤗Rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin
sliya30 Kubra_miray_szr çok geziyorum genelde dışarıdayım evde durunca midem bulanıyor 😫😂 su karpuz gibi tatlı olan meyve yiyecek vs midemi alt üst ediyor 🙈 sadece erik çağla yiyebiliyorum yeşil ekşi elma nadir.. İlaç içmesem yiyemiyorum kesinlikle içmem gerek 🙈
Night minikmucizemmmmmmm amaan çok değil bunun yarısı zaten hamileliğin getirdiği bir şey yani suyu plasentası artan kan hacmi vs gidecek onlar zaten… bende doğuma kadar bi 82 olurum kesin
minikmucizemmmmmmm Night valla tek ümidim doğuma kadar en fazla 90 kusurde kalmak 2 rakam kalayım yeter benim için 🤲🏻 doğumda gidecek belli bölümü, emzirirken de gider biraz inşallah sonra da ben dikkat ederim diyorum şuan bakalım
Tubiis_0 Ecceee kesinlikle ya ben ilk 4ay kilo kaybı yaşadım sonra yemek kokusuna dahi kilo almaya başladım hahah 😂😂
Betus32 Tubiis_0 1.58 boyum var 55 ile başladım şu an 64 kiloyum. 28 +2 haftalığız. 9 kilo aldım bile 😥😥nasıl verilecek ki
nurantan Gamzeeeelim ilk ayımda bile midem bulanıyorken yemekten kesilmedim zorladım kendimi bide eğer sağlıklı olmasını istiyorsan elinden geldiğinde ye yedikçe iştahın açılır zaten ama her insan bir değil ben 24 yaşındayım bu yaşıma kadar asla 47 üstüne çıkmadım doğumdan sonrada inmem inşallah bebeğimde hafatasına göre baya kilolu
Bebisinannesi23 zehraKr bende kilo almadım dediğime bakma ekmek tüketmiyorum abur cubur ağzıma sürmüyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum çünkü bünyem kilo almaya o kadar müsait ki şimdiden kilo alırsam ileride önüne geçememkten korkuyorum
Tubiss47 Tubiis_0 65 kiloyla hamile kaldım boyum 1.68 şuan 74üm 39 . Haftadayım .Etrafa takma ki zaten kilo almamışsın hiç sen bebişini düşün alsanda sorun yok bence :)
Ruyahilal Tubiis_0 167 boy 71 ile hamile kaldım 83,500 olduk. 30+1 deyiz bana da herkes yavaş diyor ama dikkat etmeme rağmen alıyorum 😬
elifuslu1002 Tubiis_0 84 le hamile kaldım bende şuan 91 kiliyoum 20+4 haftaligim bende kilomla ve govegimle barisigim ama evdeki hiç bir şey olmuyor artık sinirlerim bozuluyor
GriMavi Tubiis_0 valla bende ona bitek güveniyorum😀birde spora gitcem 6 aylık olduktan sonra en azından 2 saatlik günlük gitmeliyim bi şekilde kilolu olmak istemiyorum