Burda kimin Doğumu geciktiyse çatı muayenesinden 3-4 saat sonra nişan geldi sancı başladı diyor kaç kişinin öyle oldu kızlar kimin başına geldi ki böyle bişey bende doktorumdan isticem artık hiç yapılmadı bana 39 hafta oldu
Çatı muayenesi Doğum mu başlatıyor??
Gizemslr10 walla benim gecen hafta yapildi bisi yok bugun yine cati muayenesi oldum bakalım lekelenmede oluyor sonrasinda ama bakalım hayirlisi😊
Aysa öyle mi kaçıncı haftadasınız ??
Gizemslr10 doğum başlatmak için yapılanla normal yapılan arasında dağlar kadar fark var. Çatı darlığına bakmak için yapılan doğum başlatmaz
Bu gün ilk defa yaptırdım ben gelen giden yok valla o kadar zorladı bide
Obsesifk bende öyle biliyordum aslında ama çatı muayenesi oldum akşam üzeri nişan geldi sancı başladı gibi yazıları okudum Burda acaba olabilir mi dedim bende yaptırıyım diyorum doktoruma belki bi ihtimal 🙏🏻
Melihaa siz kaçıncı haftadasınız bebek kanalda değilse o yüzden olmamıştır belki iyice aşağıda olması Gerek sanırım Benimki iyice indi ama gelmiyor
Gizemslr10 38.haftadayım olabilir belki ben biraz sabırsızım heralde ama 10 güne doğurmazsan gel dedi napıcak bilmiyorum 🤷♀️
Melihaa hayırlıs olsun valla ya bian önce kurtulalım artık 😊
Gizemslr10 inşallah sağlıkla kavuşalım canım Allah kolaylık versin ☺️
Gizemslr10 38 olacam yarin
Aysa benim bildiğim bebek iyice inmediyse gelmiyo nişan fln iyice kafasının kanala gelmiş olması lazım
Gizemslr10 kız hint yağını duydunmu burda kaç kişi paylaştı acaba onumu içsek yaa
OktayMeltemSahin ben ona cesaret edemiyom işte yoksa şimdiye kadar içmiştim 😄
Gizemslr10 bende öyleyim ya gıda değildir falan yazıyormuş üstünde baya araştırdım ama böyle giderse içicem galiba 🙄
OktayMeltemSahin ben yarın gidiyim şu Çatı muayenesini bi oluyum bende işe yararsa sana söylicem oda yaramazsa hint yağına kalacam mecbur
- Düzenlendi
Gizemslr10 çatı muayenesinde değil ama
açıklık var mı diye muayene yaptırdım 2 yada 3 saat sonra hafiften sancılar girdi kalçamdan akşamına nişan sabah namazında da sancılarım başladı öğlende doğurdum 😂
açıklık var mı diye muayene yaptırdım 2 yada 3 saat sonra hafiften sancılar girdi kalçamdan akşamına nişan sabah namazında da sancılarım başladı öğlende doğurdum 😂
Pnrms işte duymak istediklerim 😂😂😂🙏🏻
Gizemslr10 39 haftalık olup bakmaması da çok garip 37 de bakıyolar aslında ama vardır doktorun bi bildiğimde tabi ben hem çatı muaynesi oldum hemde açıklığım için baktı ikisi farklı çünkü ikisinde de ne kanamam oldu ne başka bişey he sancım başladı ama baktıktan hemen sonra değil 2 cm açılmada kalakaldım öyle şuan 38+5 im bakalım ne zman olcak ☺️