Gizemslr10 walla benim gecen hafta yapildi bisi yok bugun yine cati muayenesi oldum bakalım lekelenmede oluyor sonrasinda ama bakalım hayirlisi😊
    Bu gün ilk defa yaptırdım ben gelen giden yok valla o kadar zorladı bide
      Obsesifk bende öyle biliyordum aslında ama çatı muayenesi oldum akşam üzeri nişan geldi sancı başladı gibi yazıları okudum Burda acaba olabilir mi dedim bende yaptırıyım diyorum doktoruma belki bi ihtimal 🙏🏻
      Melihaa siz kaçıncı haftadasınız bebek kanalda değilse o yüzden olmamıştır belki iyice aşağıda olması Gerek sanırım Benimki iyice indi ama gelmiyor
        Gizemslr10 38.haftadayım olabilir belki ben biraz sabırsızım heralde ama 10 güne doğurmazsan gel dedi napıcak bilmiyorum 🤷‍♀️
          Obsesifk dogumu başlatmak icin yapilan nasil peki acilma veya sanci yoksada oluyor mu
            Aysa benim bildiğim bebek iyice inmediyse gelmiyo nişan fln iyice kafasının kanala gelmiş olması lazım
            Gizemslr10 çatı muayenesinde değil ama
            açıklık var mı diye muayene yaptırdım 2 yada 3 saat sonra hafiften sancılar girdi kalçamdan akşamına nişan sabah namazında da sancılarım başladı öğlende doğurdum 😂
              Gizemslr10 39 haftalık olup bakmaması da çok garip 37 de bakıyolar aslında ama vardır doktorun bi bildiğimde tabi ben hem çatı muaynesi oldum hemde açıklığım için baktı ikisi farklı çünkü ikisinde de ne kanamam oldu ne başka bişey he sancım başladı ama baktıktan hemen sonra değil 2 cm açılmada kalakaldım öyle şuan 38+5 im bakalım ne zman olcak ☺️