annesinin_beybisi Mihrimahvuslat ya kadın şuan doluyum dedi veremedim ama suan vermesem mi acaba diyroum ya koltuklarla birlikte 500 tl az para mı bence değil 😄
annesinin_beybisi Deletedmom83940 annem ben yıkarım yikamaya verme diyor hatta komsularim biz yikariz diyorlar ama kimseyi kendi işim için meşgul etmek istemiuroum sonuçta onlarinki de can yani.
annesinin_beybisi Deletedmom83940 en mantıklısı sadece oturma odasını vereyim diğer odalara kim giriyor zaten
bebekveannesiii annesinin_beybisi Paran bu kadar kıymetliyse yıkatma 😂 yada silebilirsin. Bebeğini tehlikeye atmaya değer mi sence?
annesinin_beybisi bebekveannesiii silsem mi acaca güzel cikar mı ki halı şampuanı almıştım bir yerlerde duruyordu onunla silsem mi ki😅
Mrv135 annesinin_beybisi Ay yapmayın o kadar egilmeyin Allah korusun acilmaniz olur falan. Son haftalarda bilerek halı silip amacına ulaşıp doğuma gidenler var.
bebekveannesiii annesinin_beybisi bence sil beyazsa halılar domestos köy suyuna her hali da suyu değiştir gerçekten çok pahalı metresi 10₺den yikkattim geçen hafta 300₺ tuttu🙄
Mutluhatun annesinin_beybisi valla bu sıcakta hamile halimle hiç uğraşamam 😅 Zaten su sabun fiyatına ince hesap yapılırsa aynı kapıya çıkar😂
VeraAnnesi annesinin_beybisi Tecrübe etmediğin için soruyorsundur umarım çünkü çok tehlikeli birşey. Ablam düşük yapmıştı halı yıkadığı için. Daha ne diyim
annesinin_beybisi VeraAnnesi oo gerçekten mi ? tabiki hic tecrube etmedim allah korusun . bizim çevrede hep hamileyken falan yıkıyorlar bana normal gibi gelmisti o yüzden
Mlkysf annesinin_beybisi bisey olmaz riskin yoksa ama ona giden su parası ayrı zahmeti ayrı bide islanınca agır oluyor hadi ona esin yardim eder cevirmesine vs ama yani toplasan zaten hali parasına denk geliyor 😀 ben daha önce yıkadım inan hiç kolay bisey değil tabi yolluk tarzı küçük biseyse kendin yıkayabilirsin ama diğer türlü hic bulaşma derim
nonparisienne annesinin_beybisi Benim 10dk dik süpürgeyle etrafı süpürünce karnıma ağrılar giriyo, halı yıkamaya kalksam doğururum heralde 😬😬 Yapma bence riske hiç değmez
Naile_7732 annesinin_beybisi valla yalan soylemıyeyım su an 36 haftalıgım gecen hafta evın butun halıların yıkafım sabahtan aksama kadar ve uzerıne de dort gun yaz temızlıgımı ettım resmen öldüm gecesine kanamam oldu ama su an ıyıyım en azından butun ev aradan cıktı evım dort odalı perde duvar dolaplar halılar aklına ne gelirse hepsını yaptım halı sermeyede annemler gelıp yardım etti oda butun ısım bıttıkten sonra geldıler
eslemsi annesinin_beybisi kac ayliksin sonra doguruverme. Ben fircayla yikamadim lifi aldim elime lifledim
Mrv135 annesinin_beybisi Halı yıkamak çok zor bir şey islandikca ağırlaşıyor kaldiramasi eziyet, bir de fırçalarken zorlarsiniz kendinizi. Hiç riske girmeyin verin yıkamaya gitsin benim annemin yeri müsait getir diyor ama götürmedim yıkamaya verdim.
annesinin_beybisi bebekveannesiii benim de 300 tutuyor ama vazgeçtim ya riske giremem silmekle ne kadar çıkar bilemedim evde sanki cocuk varmis gibi halilarim cok kirleniyor nedense
Tubabasik Benim ablam yikamisti hamileyken bide kaldırmış ıslakken merdiven ćıkıp çatıya askış valla ben yapamam Allah korumuş neden temizlik için bu kadar tehlikeli bişey girmem.