Mnvrrrrr Merhaba kızlar 20 haftalıkken kaç kilo almıştınız ben 6 kilo almışım sağlık ocağında biraz fazla almışsın dedi sizler ne durumdasınız?
kubra_510 Mnvrrrrr merhaba bende 20 haftalık hamileyim. Hiç kilo almadım hamile kaldığım kilodayım henüz bebeğin gelişimi gayet güzel deid doktor şükür. Ama takıntı etme bebişin sağlıklı olsun yeter 🥰
hunilimom Mnvrrrrr bu kişiden kişiye değişiyor ben ilk gebelikte sizin gibi 10-12 kilo almıştım ama şimdi dikkatli beslendigim için 5. Aydan sonra aldım şuan 28 haftaligim 4 kilo aldım
tazebiranne_hg04 Mnvrrrrr 63 ile kaldım 77 idim 24. Haftada şuan 26 dayım. Saymıyorum bereketi kaçmasın diye 😂😂😂
Mnvrrrrr kubra_510 ay ne guzel ya inan bulantilarim yeni gecti hiç bisey yiyemedim nasıl kilo aldım onu da bilmiyorum😁
kubra_510 Mnvrrrrr benimkide yeni geçti ama bende anlamsız bi şekilde bi iştahsızlık var çözemedim fazla fazla bişey yemiyorum. Canım almıyor ya
Mnvrrrrr hunilimom cok iyi benimde ilk gebeliğim ve kilolu gebe kaldım ondan korkuyorum aşırı alırım yerimden kalkamam die
kubra_510 Mnvrrrrr besleyemiyorum sanıyorum korkuyorum doktora gidiyorum maşallah gramı herşeyi yerinde diyor bende üstüne düşmüyorum yediğim kadar yiyorum bol meyve inşallah geçecek öyle öyle
Mnvrrrrr kubra_510 zaten bizim aldığımız kiloyla da alakalı değil onlar vitaminlerimizden yararlanıyor ondan süt meyve falan çok ye
kubra_510 Mnvrrrrr boşver boşver takma kafana beden senin bedenin kimsenin sözünü lafını da düşünme 🥰 kilo değil mi bi aylık diyetin gözünde ya boşver
aslansmommm Mnvrrrrr 21+2 şu an 3 kilo aldım dikkat etmeye calışıyorum iştahım açık ama hareketli biriyim bir de yürüyüş yapıyorum fırsat buldukça
Mnvrrrrr kubra_510 aynen öyle canım sadece fazla ağırlasip kalkamamaktan korkuyorum ama Allah kerim kızım iyi olsun yeter 😍
kubra_510 Mnvrrrrr inşallah bişey olmaz allahın izniyle dikkat et biraz yeter. Bizimde prensesimiz geliyor ismi belli oldu mu 🥰
Mnvrrrrr kubra_510 aynen canım belis düşünüyoruz ama yanına bi isim daha düşünüyoruz ona karar veremedik siz ne düşünüyorsunuz 😊