Guneslhn Polis eslerii toplasin, tayin yerleri aciklanmis. Dogum yapacağım icin ipka verdi esim, insallah bir sene daha kaliriz. Sizlere nereler cikti?
Atak66 Guneslhn İnşallah bzede çıkmamıştır eşime yazdım henüz cevap yazmadı çok korkuyorum tayin çıktı diyet 😭😭😭
Susamtanesi16 Doğum yapacağım için bizde ipka vermiştik ama kabul edilmemiş muş çıkmış uzatma yaparız falan diyor eşim:(
Guneslhn Hayal-123 vallahi tasinma isi tam dogumuma denk geliyordu, kabul olmasaydi ne yapardim bilmiyorum☺️
ramonun_annesi Hayal-123 memnun musunuz urfadan 😃 bende urfaliyim eşim Mersin’de görev yapıyor bize ağrı çıktı
minnnie Susamtanesi16 Hayırlısı olsun, biz de geçen sene geldik Muş’a. Sıkıntılı bir şehir değil ama sağlık hizmeti olarak çok da gelişmiş değil. Seneye uzatsanız o açıdan daha rahat olur, ama başa gelen de çekiliyor benim doğum mecbur burada olacak 🤷♀️
ramonun_annesi Hayal-123 evet sıcaktır orası merkezde misiniz burası daha çok sıcak ama bide deniz kenarındayiz nem urfadan daha beter burası inşallah ağrı sıcak olmaz 😃😂