Miniktosbaa Zeynosunannesii aaaa walla ha ilk defa duyuyorum ne bilim ağdaya alışkınım ya doğrudur 🌸acı oluyor mu
leylaaa9 GamzeDurmus Bence kendin yapmadıysan kuaföre yaptır el alışkanlığı istiyo ben beceremiyorum mesela
nesenese GamzeDurmus nesenese GamzeDurmus GamzeDurmus endişe etme. Sezeryan olursan vaktin saatin belli olucak temizlenir gidersin. Normal doğum yaparsanda sancin başlar başlamaz doğum gerçekleşmiyor zaten. Baktın sancı giriyor duşa girersin hem rahatlamis olursun hemde sonkez temizlenirsin hastaneye oyle gidersin. Çantana da jilet koy bakarsın kullanman gerekebilir. Valla diğer bolgelerimde agdaya aliskin biri olarak söylüyorum oraya yapmak çok zor heleki jiletten sonra. Gobekde engel oluyor zaten. İlk aylarda bende çok ugrastim yapamadim simdi 32 haftalik oldum artik ugrasmiyorum bayan jiletinden kullanıyorum napalim bebekdn kıymetli değil iki günde ancak cikmaya başlıyor o surede de taburch oluruz zaten
acemianneee_31 GamzeDurmus bende jiletle alıyorum ama artık görmüyorum eşime asla yaptırmam cunku acı esiğim cok düsuk kıllarım aşırı kalın kuaföre gitmeye korkuyorum utanıyorum bende napıcam 😢
GamzeDurmus nesenese galiba bu dediğiniz gibi yapicam mecbur yani ağda yapamam son anda da jilet yaparım yanıma da alırım ne olur ne olmaz diye, çok detaylı alamazsam bile o kadarını sıkıntı yapacaklarını sanmıyorum hamileyiz sonuçta 🥲
Baharsss GamzeDurmus eşine yaptırma bence beni yanlış anlama ama bi psikoloğun tavsiyesiydi kendi temizliğinizi kendiniz yapın eşiniz yapsa yapmak istese dahi sonrasında cinsel anlamda uzaklaşma yaşar erkek bence kuaföre gidin yada görümceniz filan varsa rica edin siz bilirsiniz yinede
Elibo GamzeDurmus canım bioder epilen kime tavsıye ettiysem dua etti hem acıtmıyor hemde cidden azaltıyot benım vucudumda kullandıgım yerlerde %70 azalma var tavsıyebederim