bebekrehberi Babyym ben de çok utanıyordum. Ama çok kurcalayıp yapmıyorlarmış zaten. Benim gittiğim yyer şipşak halletti. Evde kendi kendine yaparken insan çok eğilip bükülüyor ya her yerini görüyoruz. Ama kuaförde hiç o saçma pozisyonlara girmedim.
eylulummmm @Melo11 nasıl ya acımıyor mu nasıl çekmez ki o kadar uzun bişeymi ki cidden çok şaşırdım şuan
nesenese GamzeDurmus GamzeDurmus bencede beceremezsin canim ben agdaya açısına alışık olduğum halde jiletten agdaya gecemedim. Kasiliyorm sonra bebege bisey olacak diye korkuyorum. Napim jilete devam
Sedaezer GamzeDurmus bende 36. Haftamdayim bugün gittim kuaför de aldırdm göremiyorum ve daha iyi temizliyor kuaföre git canım
MNursel GamzeDurmus birinci gebeliğimde göbeğimden dolayı alamayıp ağlamıştım diğer gün ağdaya gittim o gündür giderim . Daha temiz ve detaylı alıyorlar . Can yakmıyor. 1 buçuk ayda ağda yapılacak uzunluğa geliyor. Kuaföre gitmenizi tavsiye ederim . İkinci gebeliğim yine gidiyorum yani .
cansualisa GamzeDurmus kendime yapayım dedim koltuk altımı koparacaktımmmm devam kuaföre😀😀😀 pudralı pembe kullanıyor çok güzel kıllı biri değilim sarışınım 45 yünde bir gidiyorum ağdaya
Miniktosbaa Aslnrbl Allah Allah ilk defa duydum bunu eldiven ne eldiveni nasıl yapıyorsun tam anlamadım nasıl oluyor??
Zeynosunannesii Miniktosbaa pudralı eldiven tutuyorsun cekiyosun zaten kıllar ona tutunuyo hemen birkaç çekmeden sonra alışıyorsun öyle tek tek almanada gerek yok toplu çekiyon yalniz biraz uzun olmalı killariniz
Miniktosbaa Zeynosunannesii aaaa walla ha ilk defa duyuyorum ne bilim ağdaya alışkınım ya doğrudur 🌸acı oluyor mu