Buseyllzr Ruveyda_baskapan 37+0 marul olmusuz 36 dayken kavundu git gide meyve küçültüyor bu uygulama 🤦😂
Efemom2 Ruveyda_baskapan 27+0 🥰 Havaların ısınması zorlicsk bizi 2gündür aşırı bunaltıyo gece zor yatıyorm 😖
Ruveyda_baskapan Efemom2 bende öyle ve maskeyi halen daha bırakamadım ben korkuyorum nefes alamıyorum
Limonzeytin Ruveyda_baskapan bende siz gibi bugun 27 oldum naspse kızım olacak ağsts sonu😍🤲 bende ayak şişmeleri başladı sıcaklar bastırınca ne yaparm bilmiyorm zor geçeçek gibi doğma kadarki zaman
Ruveyda_baskapan Limonzeytin tuzu kes canım hatta şekeri tamamen kes ve çok su iç, ben baktım ayaklarım şişiyor hemen soğuk su tutuyorum ve yükseğe koyuyorum hep dinlenirken
ol_cay367 Ruveyda_baskapan 27+5 geceleri tam yatağa uzanırken ayağıma kramp girmesi disinda bir proboem yok 😍
altnbebek 27+2 uyuyamıyoruuuuum 😩 birde çok sıcak yaa dedikce abartıyorsun o kadar sıcak değil diyorlar benide hararet basıyorr sankii çok terliyorum 😀😀😀
Ruveyda_baskapan altnbebek bende eşime diyorum ki içim yanıyor sürekli soğuk bişeler yiyip içmek istiyorum daha dur yaz yeni geldi diyor derdimi anlamıyor kimse
Sbm050421 Ruveyda_baskapan bugün itibariyle 25+0 olduk 🙈 27. Haftaya az kaldı , son 3 aylık döneme girmişsiniz 😇
Limonzeytin Ruveyda_baskapan aslnda tuz şeker kullanan biride değilim erken başladı sanırım 7.ay ödem için.. herşeyimz iyi güzel olsn 😊🤲