Gulsaharslan yildizk 38+0 ım bende siizn gibi en başından beri rahat bir hamilelik geçirdim hala da öyle inşallah doğum da çıkmaz acısı 😀
yildizk Gulsaharslan ay amin inşaAllah❤️😅 kaç kiloyken hamile kaldınız? ben 46 kilo 170 boy (aşırı zayıftım) o yüzden rahat geçirdin diyolar bana😅
Gulsaharslan yildizk en kilolu halimle hamile kaldım aslında 160 boy 68 kiloyla şuan da 80 kiloyum ama kendimi hiç öyle hissetmiyorum 😀
deryacakir5 Mamamia 36+3 ten bildiriyorum çıldırmalık mide yanmalari uyunmayan uykular şişen ve inanılmaz ağrıyan ayaklar uykusuz geceler yatakta dönmek bile artık lüks 🤣
suleesrky ftmkucuk Bende de durum aynı. 37+5 iz ve geçen haftanin basindan beri ellerimle ayaklarimda yanma ve şişme var. Özellikle sabah uyandığımda ve çok terledigimde oluyor. Bir dogursak hayirlisiyla.🤦🏻♀️
Esra_akat 36+5 haftadayız. Şuan bacak ağrısından uyuyamıyorum. Karnımda gerilme , kramplar adet sancısı gibi sancılar yaşıyorum. Sürekli tuvalete gitme isteği, uykusuz geceler 😢 Son 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum
Hande1nur Mamamia Ağrılar,mide yanması yürürken zorlanma,sık tuvalet geceleri uyuyamama Allah ne verdiyse😂
Mamamia Yasemen16 yapmAaaa daha mı kötüleşceniz diyorsunn off allahım 😂napcaz walla uyudum 3 kere lavoboya kalktm uykum kalmadı gitti .. toplasan 2 saat anca uyudum ..
Ebruli_10 38+2 olduk ama son 1 aydır yaşadığım hamilelikse eğer geçen 8 ay boşa geçmiş diyorum🫣 başka birinin bedeninde yaşıyorum sanki bu vücut benim olamaz şişlik kramplar renk değişimi ne ararsanız var