mrvcermeli 2022Mom2022 İşte kist var bende aşılama yapitiriyordum en son da aralikda yaptirdim ikinci aşılama aralikda da adet oldum bidaha olmadım bende kistten zannettim ama adetim bu kdr gecikmedi benim bende hiç umudum yoktu gittim kan verdim çıktı sonra hastaneye randevu aldım meğerse 4 aylikmis şimdi 22 haftadayiz
minismom SemaArin sık idrara cıkmaya baslamıstım hatta gece kalkmayınca felaket agrı olmaya baslamıstı idrar yolu enfeksiyonu sandım ama deglms 😂 bide canım surekli yemek flan cekiodu normaldede cekerdi ama kimi zaman istegimi bastırabiliodum istegimi bastıramadıgım zaman we gunduzleride uyumaya basladıgımda anlamıstım adetim 2 gun gecikti test yaptım ogrendim
Sibelbat Bende polikistik over var tedaviye ara vermiştim 3 aydır 10 gün gecikir 10. Gün başlardı adetim bu ay yine 10. Gün başlamayınca test yaptım öyle öğrendim adet olacakmışım gibi göğüslerim şişmişti kasıklarıma kramplar giriyordu sadece 😊
ikizlerinannesi97 minismom doktora gidince ultrasonda kese görününce kan tahlili yaptırmadım bilmiyorum kaç 🙈 ondan önce ezaneden çıbık test yapmıştım
minismom ikizlerinannesi97 benimde adetime gore 4+6 ama ilk beta hcgm 83.8 di ikincisi 169.8 ikinci Tahlil 1500 we ustuyse saglıklı gebelik demisti bi anda oyle yukselmez heralde ama icime kurt dusurdu doktor cuma günü gel ultrasonda gormeye calısalım dedi bugünde grewdeler p.tesiye kaldı
Adana0001 Denzs anlattığın her şeyi yaşıyorum şuan fakst 1 hafta var adete ve her ay yoruldum bu ay farklı bir tedavi denedik inşallah olmuştur
Denzs Adana0001 inşallah olmuştur rabbim hayırlısı ne ise doğru zamanda onu nasip etsin stres yaptıkça inanın vücut çok etkileniyor relax olun zor evet ama akışına bırakmaya çalışın.
ikizlerinannesi97 minismom anladım inşAllah saglıklı bir gebeliktir 🤲😍 5 haftalıkken tahlil vermişim sonuçlarıma şimdi baktımda 3454 yazıyor nerden bakılır tam bilmiyorum ama sonuçta öyle yazıyor 😊
Melegimin_annesi SemaArin Sabahları kalktığımda direk mide bulantısı çok kötüydüm yemek yeyince tekrar bulanması
Aloneanqel SemaArin sürekli idrara çıkma isteği. Tuvalete yapışık yaşıyordum adeta. Ağzımda da metalik demir tadı vardı. Yediklerimden tat almıyordum
Czn2105 SemaArin iki gebeliğimde de yumurtlamadan bir hafta sonra uçuk ve yanında ishal olmuştu ishalim devam ediyor 5+4üm
Serooo00 SemaArin adet belirtilerinden çokta bir fark olmadı bende🙈 tek belirleyici fark bel ağrısı olmuştu adetten 3 gün önce🥰
nermin_123 SemaArin AŞİRİ YEMEK YEMEK MİDE BULANTİM OLMASİ BİDE UYKUM ÇOK GELİYORDU AMA HENÜZ VAKDİMNEN GEÇMESİNE 1hafda vardi 1hafda geçdi sonra tesd yapdim öyle bildim şimdi 5+6günlük inşallah sax salim alalim kucamiza allahim olmayanlara nasib edsin🌹🙏😍😘
cgnduru SemaArin regl gecikmesi, uyku sonra test yaptım zaten… testten sonra aşırı göğüs hassasiyeti yorgunluk vs oldu 😀