seyma9188 Aşırı uyuma isteği,koku hassasiyeti,2 gün adetim gecikti vee dedim ki geliyor gönlümün efendisi 🤣😍💞
Zezeada SemaArin karın ağrısı ve şiddetli baş ağrısı hiç aklıma gelmezdi baş ağrısının belirti olacağı 😂 12 gün geçti artık test yapayım dedim yaptım ve anında çift çizgi 😍 şuan 32+4 olduk 🐣
Htc3866 Zezeada benim de baş ağrım oldu ve ağrı kesici almıştım sen ilaç aldım mı gebe olduğunu öğrenmeden önce
Denzs Hazeltt benim kasık ağrım vardı ara ara gün içinde , bir akşam aniden bı ağrı girdi karnıma kasıklarıma kramp gibi üç beş dk sürdü o an anladım hamile olduğumu. Bir kaç gün sonra da midem bulandı gece ama zehirlenmiş gibi ve aşırı bı gazim vardı cikartsamda bitmiyordu o derece ovaladikca karnımi sesler geliyordu ertesi gün ishal oldum bir gün sürdü hormon degisikligindenmis sanırım o gaz olayı . Şimdide oluyor ama o gün ki gibi değil.
Adana0001 Denzs anlattığın her şeyi yaşıyorum şuan fakst 1 hafta var adete ve her ay yoruldum bu ay farklı bir tedavi denedik inşallah olmuştur
Selinsahinnn SemaArin aşırı derecede koku hassasiyeti ve mide bulantısı aynı zamandaaa öğrenmeden önce ağır kaldırdım kasığıma ağrı girdi çok fena sonrasında test yaptım pozitif 😄 çok şükür sağlıklıyız 10+4 şuan ❤️
Edau9 ecem0509 evet ben regli olmaya yakın sadece bir tane çıkan sivilceler hamilelik belirtisi olarak yanaklarimda bir sürü çıkmıştı
Reyhosunannisi newbabyno2 benim adet tarihimime 10 gün varken başlamıştı ağrısından merdiven dahi inemiyordum
Puding Bsrbsr2317 yok yani belirtiler önceden olmuş üstüne adet olmuşsun gibi anladım ben yanlış mı anladım 😄 tabi ki adetten sonra yumurtlama döneminde şansın çok yüksek
Verasmommm SemaArin ben her ay test yapıyordum her ay da adetim gecikirdi. en son 15 gün gecikince şüphelendim. ama o arada hamilelik belirtilerinin hemen hepsini yaşadım daha önce de yaşamıştım psikolojik olarak o yüzden ayırt edemedim aman değildir diyerek başımdan savmıştım aklımda kalan tek belirti gecikmiş adet :D
Ekosi newbabyno2 ilk belirtim göğüstü . Normalde adetten 1 hafta önce hafif büyürdü hassaslaşırdı . Ama bu sefer daha adete 15 gün varken anormal büyüdü bi değişiklik var demiştim hissetmiştim
ikizlerinannesi97 minismom doktora gidince ultrasonda kese görününce kan tahlili yaptırmadım bilmiyorum kaç 🙈 ondan önce ezaneden çıbık test yapmıştım
Nehir-Poyraz SemaArin mide kazınması 😂 normalde tüm gün aç gezerim açlık hissetmem ama öyle bir midem kazınıyodu ki öyle anlamıştım 😂😂
Melisa0002 Ben çok sık tuvalete gidiyordum. Bıkmıştım, annem dedi o zaman, sen hamilesin diye. Rüyasını da görmüştü o ayrı) ama ikiz bebek görmüştü, bende tek bebek ❤️