96esra SemaArin bende kendimi çok yorgun hissediyordum ve sürekli uyuyordum eşim anladi bu durumu zaten 🤣
zehracelikkaplan Bsrbsr2317 acaba yerleşme kanaması olabilir mi doktorlar bilir en iyisini ama sen yine de ilaç kullanma canım inşallah hamilesindir🥰
Puding Bsrbsr2317 yok yani belirtiler önceden olmuş üstüne adet olmuşsun gibi anladım ben yanlış mı anladım 😄 tabi ki adetten sonra yumurtlama döneminde şansın çok yüksek
Glry İdrar yaparken aşırı yanma ama idrar yolu enfeksiyonu gibi değil çok daha değişik bir yanma oldu. 1 hafta sürdü özellikle geceleri oluyordu, gündüz birşey yoktu. Bir de sık ve birden gelen altıma yapacakmışım gibi tuvalete koşarak idrara çıkma oldu.
_papatyam7 SemaArin benim normalde adetime bir hafta kala aşırı derecede tatlı isteğim olurdu ve bu hiçbir zaman şaşmazdi hamile kaldığım ay adetime yedi gün beş gün üç gün kaldı derken canım hiç tatlı çekmiyor bu ay bir farklı kesin hamileyim dedim günüm geçtikten bir gün sonra test yaptım sonuç pozitif 🤗
Cnsu07 mrvcermeli bende öyle adetim kesildi kadın hastalığı var diye doktora gittim 4 buçuk aylıkti bebem😁
mrvcermeli Cnsu07 Bende çikolata kisti var ben aşılama yaptırıyorum en son Aralık da yaptırdım Aralık da adet oldum bidaha olmadım ama benim adetim hiç gecikmezdi bende kistden zannettim meğerse hamile kalmışım ikinci aşılamada
mrvcermeli Cnsu07 sende mi geç öğrendin ne zaman öğrendin ben geç öğrendim 4 aylıkken keşke önceden bilseydim ama vardır bunda da bir hayır
Kevserkalender92 Rüyamda kız çocuğuna hamile olduğumu gördüm önemsemedim ama. Adet günümde canım ruj kokusu çekiyodu görümcem hamile olmıyasın dedi yok be dedim Ablam aradı rüyamda hamileydin dedi içime kurt düştü test yaptım anında pozitif 🥰 6+1 olduk bile 🙏
Kevserkalender92 Puding Daha çok yeni ama 7 den sonra 8 haftalık git kalp atışınıda duyarsın Allahın izniyle 🙏
Hazeltt Denzs ya böyle guruldama gibi mi benim de su an öyle ve bugün hasta olmak gerek ama olmadım. Belirtilerim bel ve sırt ağrısı, akıntı, halsizlik, ve sanki çok yürümüş gibi bacak agrısı ( yürümedim)
Denzs Hazeltt benim kasık ağrım vardı ara ara gün içinde , bir akşam aniden bı ağrı girdi karnıma kasıklarıma kramp gibi üç beş dk sürdü o an anladım hamile olduğumu. Bir kaç gün sonra da midem bulandı gece ama zehirlenmiş gibi ve aşırı bı gazim vardı cikartsamda bitmiyordu o derece ovaladikca karnımi sesler geliyordu ertesi gün ishal oldum bir gün sürdü hormon degisikligindenmis sanırım o gaz olayı . Şimdide oluyor ama o gün ki gibi değil.
45ekn_ SemaArin benim adetime 10 12 gun falan vardi iliskiden 2 3 gun sonra goguslerimde agri kasiklarimda agri oldu. Adet olucam saniyordum. Boyle bir halsizlik bir mutsuzluk depresyon gibi haller. Bu arada 8 yasinda bir kizim ve oglum var suanda 20 aylik. Tabiki ihtimal vermiyorum hamile olduguma oglum kucuk oldugu icin. Düşünmüyordukta. Sonra adetim bi 5 gun gecikti strestendir dedim ve test aldim bir baktim ki cift cizgi 3. Yola dusmus geliyor😅😅 Ama bu durumda kilo vermeninde cok etkisi var diyetisyen esliginde 12 kg verdim. Diyetisyenim yumurtaliktaki yaglar eridigi icin hamile kalmissin dedi
Ececan2505 SemaArin Benim yedigim hersey tuzlu geliyordu Bir de bacaklarim okadar agriyordu ki yuruyecek halim yoktu ama spor yaptigim icin normal saniyordum
Devrimuygar SemaArin birliktelikten birkaç gün sonra başım döndü o zaman anladım reglim düzensiz olduğu için 58.günümde test yaptım pozitif ❤️
Night SemaArin benim aynı adet olacakmışım gibi bir alt karında his oldu. Sonra gecede tuhaf bir kasık ağrısı yaşadım aniden saplandı ki daha önce hiç böyle bişey olmamıştı orda zaten bi tuhafıma gitti reglim de 3 gün gecikmişti ertesi gün test yaptım pozitifti:) şimdi 25 haftalık olduk bile kızımla çok şükür🤲