SemaArin BENİM İLK ÖNCE GEBELİK BELİRTİM YUMURTLAMADAN 1 HAFTA SONRA 2 GÜN AŞIRI DERECEDE GAZ ÇIKARMA OLMUŞTUR SÜREKLİ AMA O ZAMAN ŞÜPHELENMİŞTİM DAHA SONRADA 2 GÜN İSHAL 2 GÜN KABIZ OLUNCA ANLAMIŞTIM 🙄🙄🙄😍🥳
Deletedmom83940 SemaArin en önce kabız olmuştum ama baya hemde 3-4 hafta falan birde bir hafta öncesinden üşütmüştüm normalde sesim bile kısılmazken sesim kısılmıştı sonra reglim gecikti en net bunlar var sanırım öğrendim ki hamileliğinden önce hasta olan çok varmış
ikizlerinannesi97 @SemaArin Hiç bir belirtim yoktu 3 gün adetim gecikti test yaptım çift çizgi 3 gün sonra doktora gittim 4+4 olmuş bebem 😅😅
Reyhosunannisi newbabyno2 benim adet tarihimime 10 gün varken başlamıştı ağrısından merdiven dahi inemiyordum
Ekosi newbabyno2 ilk belirtim göğüstü . Normalde adetten 1 hafta önce hafif büyürdü hassaslaşırdı . Ama bu sefer daha adete 15 gün varken anormal büyüdü bi değişiklik var demiştim hissetmiştim
Cnsu07 mrvcermeli bende öyle adetim kesildi kadın hastalığı var diye doktora gittim 4 buçuk aylıkti bebem😁
Birgul Denzs haahahah evet biraz kötü o iş ya ilk başlarda insan bi garip oluyo çekiniyo falan😀 ama hamilelik boyunca devam edince aşılıyosn
Hazeltt Denzs ya böyle guruldama gibi mi benim de su an öyle ve bugün hasta olmak gerek ama olmadım. Belirtilerim bel ve sırt ağrısı, akıntı, halsizlik, ve sanki çok yürümüş gibi bacak agrısı ( yürümedim)
Puding SemaArin abim rüya görmüş bana söyledi bende test yaptım çıktı şuan 5+2 ama keseyi göremedi doktor tedirginim 😵💫
Kevserkalender92 Puding Daha çok yeni ama 7 den sonra 8 haftalık git kalp atışınıda duyarsın Allahın izniyle 🙏
gamzebngaa_dmr SemaArin benim göğüs ucu acıması ve göğüs dolgunluğu aslında bir sürü varda bunlardan suphelenmistim çünkü bu ikisi adetten sonra oluşmaya başladı
Bsrbsr2317 Benim ilk hamileligim olcak inşallah olursa bende birsey sormak istiyorum benim adetim 10 gün geçikmisti test yaptım çıktı sonra kan verdim kanda çıkmadı 1hafta sonra tekrar gelin dediler ondan sonra adet oldum ve şuan halsizlik migde bulantısı ve baş dönmesi var sizce hamilemiyimdir ?