Haticemustafa Cans50 bende yiyorum cnm allahtan abur cuburu cok severim ama hamilelegimde o kdr cok yemedm Ama kolayida cipside illaki yiyorum yani Can cektimi baska bisey gelmiyor eden homini gitlak gidiyor valla
Neroizm Cans50 ara sira hepimiz yapiyoruz boyle seyler. Abartip devam etmedikce bir kereden ne size bir sey olur ne de bebeginize
Nsns Cans50 normalde peynirli kraker baharatlı kraker soğanlı raffles falan sevmeyen eşim yediğinde yaklaşmayan insandım şimdi ondan fazla yiyorum 🤭 bıraksa bir paket daha yerım
Nsns Cans50 evet nefret ederim normalde alakaya maydanoz işte 😬 çekmesin ayy hemen marketten şeap üzülürüm sonra
Muhasebeci Cans50 bende yiyorum canım bazen kendimi durduramıyorum 1 paket bitiyor bazen de bir kaç parça yiyip bırakıyorum...
Cans50 Herkes yiyormuş valla.O zaman yenebilir napim ya zaten çok sağlıklı şeyler yemiyorum cnm istemiyor hep böyle kızartma pasta vs.Çocuklar sağlıklı olur inşallah
Erenreyyan Cans50 sigara içenler bile bu kadar vicdan yapmıyor🤣 boşverin canınız istiyorsa abartmadan yiyin. Ben yiyorum valla canım istediğinde 🤷♀️
Caglaaa Cans50 üst üste 3 büyük paket yedim engel olamadım ben cipse hiç hayır diyemiyorum maalesef 😂