AnneMeryem Seren__ 40+4te sıfır açılma sıfır sancı ile suyum azaldığı için sezaryene alındım, yoksa daha gelmeye niyeti yoktu.
Buseyllzr Seren__ 35+2 de 2700 du 36+5 de gittiğimde kilosunu soylemedi doktor gicik bir kadındı. Bugün 37 olduk haftaya tekrar kontrolum var 3 olmuştur diye tahmin ediyorum
Seren__ Buseyllzr anladım canım ben de şuan 38 haftadayım kg su 3400 bu haftalar da böyle mi oluyor kg merak ettiğim için sordum sana da
150_gelartik Seren__ 40+5 te geldi miniğim. Rahatına çok düşkündü. İlk bebekse anca gelir annesi sabırsızlanma🙃
Seren__ 150_gelartik ay sorma ya o kadar sabırsızlıkla bekliyorum ki geçmiyor zaman son haftalar daha zormuş beklemek :(
Buseyllzr Seren__ kilosu normal bence seninkinin canım normal düşünüyorsan 4 u çok gecmemeye çalış ama 40 a kadar zorlanırsın yoksa 😚 benim bebeğe iri dedi doktor 35 de gittigimde korkudan muz kaşar ceviz tuketmiyorum 2 haftadir 😂
zepbjk Seren__ Soru bana değil ama cevaplym benim de seninki gbi artmıştı 38de birden sonra doğmadıkça artık 40.haftanın girişinde aldılar 4.300 dü tosuncuklar gelsin 🫢
150_gelartik Seren__ ya beklemesi de çok zor doğum sancısi çekmek de zor inşallah çok ağrı hissetmezsin açıklığın olusuverir
Seren__ Buseyllzr bana da besili dedi senin kızın :) aslında uygulamadan baktığım da bu haftalar da daha az görünüyor kg benim 38 göre iyi 😌
Gizemlili lunam sağlıkla büyütün bebeğinizi😍 ultrasondaki kilo ölçümüyle doğduktan sonra kilosu birbirine yakın mıydı ?
lunam Gizemlili teşekkür ederim 😊 yakın sayılır. 1 hafta önceki muayenede 2700-2800 civarı ölçülmüştü, 2650 doğdu. Yani yine de ultrason ölçümleri çok tutarlı değil bence 😁
Rumeysa25 Ben de 36+2 deyim l. İlk defa dün belimden sağ iç bacağıma doğru bı ağrı girdi. İlk bebeğim anlamıyorum ne oluyor🤷🏻♀️basi asagidaydi en son gittiğimde kanala mi yerleşmeye çalışıyor sizce?