Seren__ Kız bebek bekleyen annişler kaçıncı haftada doğum yaptınız ? Kızlar genelde erken gelir diyorlar ama ne kadar doğru bi bakalım
prensesim_66 Seren__ ilk kızım 41+5 zorunlu yatisla doğum başlatıldı ikinci kızım ne zaman doğar bilmiyorum 33+4 üz
lunam Buseyllzr 2650 gr doğdu, küveze girmedi şükür. Ama 37haftadan itibaren erken doğum denmiyor, zamanında doğmuş oluyor.
Buseyllzr lunam bende 37 ye giriyorum yarın ara ara kasigima belime sancı giriyor çok şiddetli değil ama dogursam kuveze girer mi diye korku sardı bu aralar 🤦😚
lunam Buseyllzr yok korkmayın girmez Allahın izniyle 😊 ama o haftalarda ara ara öyle sancı girmesi normal. Gerçi benim hiç sancım yoktu, bir sabah ansızın su gelmesiyle gittim hastaneye 🙈 37 haftada doğması bence güzeldi, ne erken ne geç 😊
EssoSavve Buseyllzr benim kızım tam 37 de doğdu sezaryen olacaktı ama erken geldi bi sorun olmadı çok şükür 🤲🏻
Buseyllzr lunam evet 37 ideal aslında hergun biraz daha agrilastigimi hissediyorum artık göbek nefes aldırmıyor 38 de 39 da düşünemiyorum kendimi 😂
Gizemlili lunam sağlıkla büyütün bebeğinizi😍 ultrasondaki kilo ölçümüyle doğduktan sonra kilosu birbirine yakın mıydı ?
EssoSavve Seren__ karnım darmış 37+6 ya gün vermişti doktor sezaryen için ama 37 de doğdu kızım 🤷🏼♀️
Cotanakk Seren__ 39+5 sezaryen oldu yoksa daha gelmiyordu sancı mancı hak getire suni verdiler yine açılma olmadı sezaryene girdim