Dilara_97 enbiannee benim 1 kız 1 erkek ikiz canım🙈 o yüzden erken geliceklerini düşünüyorum 8. ayı görürsek çok şükür Amin rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı elimize almayı nasip atsin İnşAllah 🤲🤲
enbiannee Dilara_97 oyy maşallah suphanallah 😍 Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 🧿
Sevgi0478 enbiannee Amin teyzesi inşallah seninkide gününde sağlıkla kucağına gelsin .aşırı heyecanlıyım annelik ne kutsal bir meslek
enbiannee Sevgi0478 Amin çok amin canım benim 🤲 annelik dünyanın en zor mesleği ama en harika duygusu olan birşey Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲 🤗
enbiannee Tiredmother yaa ikili rakamlar 😍 bizimde az kaldı ikili rakamlara 🙈 Sağlıkla gününde kucagina almayi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲
Dilara_97 enbiannee aminn Allah razı olsun valla zaman o kadar değişik ki bazen zaman ne kadar çabuk geçti diyorum bazen de zaman hiç geçmiyo şu aylar çabucak geçsede kucağıma alsam diye düşünüyorum 😂
Sevgi0478 enbiannee Bu güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İlk bebeğim inşallah her şey güzel olur çok heyecanlıyım inşallah kimse anne unvanını almadan bu dünyadan göçmez..
enbiannee Zuhalsebu ismini sevsinler minik prensesin adıyla yaşasın sağlıkla gününde zamaninda gelsin dünyaya inşallah 🤲 🤗
Turkerg Safak 103 gun ikinci oglum yolda. Ilk oglum gibi dogarsa agustos cocugu olabilir😁bakalim cani ne isteyecek🥰
enbiannee eyuphaneylul1422 İnsanın içini bi heycan kaplıyor ikili rakamlara yaklasinca🙈 sağ salim prensesini kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲 🤗
enbiannee Dilara_97 yanliz değilsin canım gerçekten zaman bi bakmışsın cabuk geciyo bi bakiyosun geçmek bilmiyo 😂öyle böyle bi şekilde geçiyor işte sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah 🤲