Dilara_97 Şafak 128 bu kadar bekliyceklerine hiç ümidim yok ama… 💙💜 Rabbimin izniyle miniklerime kavuşucam yolu yarıladık bile🤲🥰
enbiannee Dilara_97 tam günü tutmuyor genelde çok nadir oluyor gününde doğanlar yada gününü geçirenler de var 😂 sağlıcakla almayi nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻
Elvanguzel enbiannee şafak 115 oğluma kavuşmaya şu anda tam 24 haftalık olduk ,aynı günü sayıyoruz 🤗sağlıkla doguralim inşallah hep birlikte 🌹
enbiannee Babygirl1 oyy maşallah prensese 😍 sağlıkla gününde zamaninda kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🤲🏻
Elvanguzel enbiannee bu arada 112 günüm kalmış gece yazdigim için sanırım uyku sersemligi varmış 3 gün geriden yazmışım 😂😂🌹🥰😘
Dilara_97 enbiannee benim 1 kız 1 erkek ikiz canım🙈 o yüzden erken geliceklerini düşünüyorum 8. ayı görürsek çok şükür Amin rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı elimize almayı nasip atsin İnşAllah 🤲🤲
beyce enbiannee bizim son 97🥰prensesimi bekliyorum gunler gecmek bilmiyor.Sağlikla kucağima alirim insallah hepmiz🤲
EzKrkcatkr enbiannee Şafak 108 gösteriyor, son ultrasonumda doktor oğluşumun 1 hafta ileriden gittigini söylemişti, belki ağustos sonuda olabilir doğum, beklemedeyiz 😇🥰