sevda_cicegi11 Pazartesi günü hamile olduğumu ogrendim doktor keseyi göremedi kaç haftalık olduğumu ne zaman öğrenebilirim bide beta mi belirliyo hafta kafam karıştı 🤭
Deletedmom83940 sevda_cicegi11 son adet tarihinizin ilk gününden hesaplayarak öğrenebilirsin kaç haftalık olduğunu canım, tebrik ederim 🌸
Mervesvk Kuzum ben 4+3 te keseyi görmüştüm beta degerim 3.000 üzeriydi. 5+2 de ise kalp atışlarını duydum :)
kuzucumoglum Mervesvk kalp atışını karından mi baktı doktor duydu acaba benimde 6+4 Ken baktı biz duyamadik ama doktor küçük dedi ben duyuyorum falan dedi merak ettim de
sevda_cicegi11 @"Mervesvk"benim beta pazartesi günü 1063 tu 9 hazirana randevu aldım o zamana kadar artar herhalde demi
Mervesvk Tabi ki artar 2 günde bir yuzde 60 ile yüzde 100 arasinda artış oluyor kalp atışını bile duyabilirsin belkide
sevda_cicegi11 @“esracrt” çok teşekkür ederiiim 4 hafta filan ama doktor haftayı söylemeyince bi şüphede kaldim😅
Deletedmom83940 sevda_cicegi11 canım kafana takma kimyasal mı falan mı diye ama emin olmak istersen dokuz hazirana kadar yine kan verip düzenli yükselişine bakabilirsin sağlıklı gebelik yükselir
Mervesvk sevda_cicegi11 benimde ilk hamileligim suan 9+4 olduk senin düşüncelerinin aynisini birebir yasadim ama hic gerek yokmus kalp atisini duyduktan sonra cok rahatlayacaksin :)
Miniikmucizemm sevda_cicegi11 12+1 den selamm 🥰 İlk gebeliğim benimde aşırı korkularım vardı hatta tedavisiz hamile kalıcağımı bile düşünmüyordum dış gebelik sanmıştım vajinal muayene ile netleştirdik bebiş olduğunu. Demek istediğim olumsuzluğa odaklanma inşallah hayırlı haberlerle yeniden yazarsın buraya ❤️
Busebusee Merabalar canlarim 6 mayis- 10 mayis arasi adet oldum Sonra 3 defa iliskiye girdik (10 mayistan sonra ) bugun sabahki testte 2. Cizgi silikti Bugun tekrar denedik adetime 8 gun kalmis sizce tutar mi ?
Mervesvk Busebusee yumurtlama gunlerine denk gelmişsin yüksek ihtimalle tutar tabi nasip kismet:) adetine 1 gun kala erken gebelik testi al bi dene bakalim
Busebusee Mervesvk evet 3 unu yumurtlama gununde denedik bunu da son 8 gun kaldi denedik umarim olur . Tavsiyenizi goz onunde bulundurcam teşekkür ederim