Annesininbirtanesi13 sevda_cicegi11 Bizde 10+1 olduk 😇 rabbim sağ sağlim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize 🤲🏻 amin
Sonundabende Feride97 Canım bende suan doktor 8 hafta içindeyiz dedi burdakine göre 9 hafta benimki hftadır prilam içiyorum bulantıdan kusmadan öldüğüm icin oda biraz fayda etti eskiye göre
AnurgulA Sonundabende ben de haftalardır tüm gün süren mide bılantıları ve 4 defayı bulan kusmalar sonunda prilam a kavuştum bu ilaç sayesinde gözümü açtım diyebilirim ama günde 4 defayı geçmemek gerekiyormuş sen nasıl kullanıyorsun bu ilacı canım?
Zemzems Eceuzun35 Bende Bugün 6+0 salı günü keseyi gördük küçük tü kese önümüz deki salı tekrar çağırdı kese büyümüş mü diye acaba bebek görünür mü ? Son adet tarihin ne zaman dı canm
Tirtir5 zehraKr bende çok içiyorum canım azaltmaya calısıcam sonrada bırakırım inşallah ama bundan önceki bebegimin kalbi atmadı almak zorunda kaldılar buda öyle olur diye korkuyorum :(
mervee0606 Tirtir5 baya yüksek çıkmış sizinki keseyi gormusmuydunuz ben 4 haftalıkken 1445 di 5 haftalıkken 3000 üstündeydi keseyi öyle gördük
Mutluanne3 Minikcennetim bizde 6+5 olduk. 7+5 te doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışını duyarız zaman geçmek bilmiyor ☺️
Selcan26 Merhabalar bende evde yaptığım testte ogrendim bizde çok küçüğüz daha son adet tarihine göre 4+2 ciyo pazartesi doktara gidip kan testi yaptiricam tekrar .inşallah herşey güzel olur 🙏🏻🙏🏻
Kemanet sevda_cicegi11 benim 1300 de kese gorundu kalp atısı icin 10000 olması gerekiyor sanırım bende henuz duymadım 1 haftamız var kontrole :)
Tirtir5 İlk betanız kaç acaba ben ilk ögrendim 3359 normal mi doktra gttim 4 haftalık dedi yarın tekrar gideceğim bakalım sizin nasıl oldu korkuyrum bende