mervee0606 zehraKr Çok az duyuluyor daha yeni olduğu için doktorum bana istersen 2 hafta sonra dinleyelim dedi ama babamız bekleyemedi kısa da olsa dinledik tabi 8 hafta daha iyi duyulur kalp atışı 🥰🥰
mervee0606 sevda_cicegi11 Kendini fazla yormamaya calis dinlen surekli Allahın izniyle bisey olmaz içini ferah tut ☺️🤲🏻
sevda_cicegi11 @“mervee0606” ay inşallah bise olmasın şimdiden alıştım ona bu arada çok teşekkür ederim cevabınız icin☺
mervee0606 a_burcu_bur bebisi karından gördük canım ama kalp atışına vajinal yoldan baktı yani duyabileceğini soyledi bizde duymak istedik o şekilde duyduk yeni olduğu için karından duyamiyo malesef 🙄
Tunahan_rumeysa16 Bizde 5+6 yız… çarşmaba ilk kontröle ve ilk ulttasona giricem hiç gitmedim henüz sadece beta vermeye en son saglik ocagina gitmiştim ve gebe oldugumu öğrenmiştim. :)
mervee0606 sevda_cicegi11 herkes birbirine yardimci oluyo çoğumuzun ilk gebeliği çoğu şeyi burdan ogreniyoruz samimiyet dolu oluyo açıkçası ☺️🥰🥰
mervee0606 sevda_cicegi11 Bence çok iyi sakın bırakma aklına ne takılırsa burda kesinlikle cevabı oluyo 😄
Miniikmucizemm Feride97 Veriyor kuzum ben gittiğimde söylediğim ilk şey oldu direk yazdı sağolsun çok iyi geldi
sevda_cicegi11 @“Simge1667” ya bilmiyorum ki doktor kistin var dedi ama yakın zamanda kontrolde öyle bise çıkmamıştı acaba kesemiydi diye düşünüyorum
mervee0606 sevda_cicegi11 Bence ona kafa takma canım kese herkeste aynı zamanda gorunmez herkesin gebeligi farkli oluyo ben 1445 di goremedim 1 hafta daha bekledim gittim göründü mesela herkeste aynı olmuyo o durum