Minikcennetim Fatma0715 sen düzenli kullan kendini yorma sadece tuvalete falan kalk geçer inşallah herkeste oluyor artık neredeyse
Sellcan Minikcennetim Zeynep kamile gittim ilk kez, çünkü ilk gebeligimdeki doktorum Zeynep Kamil e gecti yine onunla devam etmek istiyorum. Yaklaşık 10 haftalik oldugunda 2. Kontrole gidecegim nasip olursa daha net duyarim bakalim hayırlısı
Rimainci Merhaba hanımlar hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah , bi sorum var ben bugün 5+0 oldum , salı günü kese görmeye gittim üstten gözükmediği için vajinal ultrason oldum ertesi günü akşam vajinal ağrım başladı hala var normal mi ?
Ayse_Nuryusuf01 Merhaba kızlar biz 11+1 olduk bugün kontrolümüz vardı ikili tarama testi yaptırdık ayakları hiç durmayan bir bebek olacak ultrasonda öyle görünüyor 😅😅🙈
sirin96mom 4+5 im. Bugün doktora gittim keseyi gördük çok şükür 😊 10 gün sonra tekrar çağırdı. İnşallah kalp seslerini duyarız 🙈
Fatma0715 Arkadaşlar merhaba ben 6+6 haftalık hamileyim Rahmin orada kanama alanı olduğu için progestan kullanıyorum doktorum düşük riski var demişti bugün afedersiniz lavaboya giderken su boşaldığını hissettim dönerken tekrar oldu renk ve koku yok neden olabilir aranızda böyle olup sağlıklı gebelik geçiren varmı korkuyorum lütfen yardımcı olun 🙏🏻😔
Bsrbsr2317 minismom evet kimyasal gebelik oluşmuş Bide bisey sormak istiyorum benimde yumurtlama dönemime 4gun var 2 3 gun önce eşimle birlikte olduk ve bu aralar arada hafif pembe gibi lekeler geliyor bide beyaz da geliyor karnim ve kasiklarim ağrıyor neden olduğunu bilen var mı hamilelikle ilgisi olabilirmi ben yeni olduğum için pek bilmiyorum
minismom Bsrbsr2317 cok gecmis olsun insallah bidakine saglıklı gebeligin olur canım lekede kistten wea enfeksiyondan kaynaklanıo olabilir bi doktora gorunebilirsin pembe akıntının yumurtlama donemiyle alakası yok cunku