Fatma0715 Mihribani bende bugün 6+0 oldum çok şükür dua edin yarın kontrolüm var kalp atışını görebileyim
Selinayy67 Çiçek kokularını hiç sevmiyorum şuan bulantılarım geçti Allah’a Şükür Düzelmeye başladim artık hamileliğin tadını çikartmak istiyorum
NurSima2605 Minikcennetim merhaba canım bende yeni hamileyim bel ağrım oluyor adet sancısı gibi normal mi bu sol kasıgımda da agrı gidip geliyo
Nursahhh Aylnb Ben ilk kan verdiğimde 95.11 di beta. 2 gün sonra gittiğimde doktor son adet tarihini sordu ve çok yeni olduğunu söyledi. Bu haftasını lekelenmelerim başladı suan azaldı çok şükür ama dış gebelik olmasından korkuyorum
Minikcennetim Fatma0715 canım arkadaşımın vardı dinlendi doktorun verdiği iğneyi ilaçları kullandı geçti çok şükür kalp atışını duydun mu
Fatma0715 Minikcennetim Allah’a şükür bugün gördüm ve çok da az olsa duydum canım perşembe tekrar kontrolüm var progestan verdi doktor vücuttan o kanama alanı nasıl atılıyor acaba canım ve ne zaman ne ilaç kullanmış da geçmiş öğrenme şansın varmı
Minikcennetim Fatma0715 canım aynı senin ilaçtan kullandı zaten düşük tehlikesi olan herkes progestan kullanıyor sen bilemezsin iyileşip iyileşmediğini ultrasonda belli oluyor
Minikcennetim Fatma0715 sen düzenli kullan kendini yorma sadece tuvalete falan kalk geçer inşallah herkeste oluyor artık neredeyse