Kemanet sevda_cicegi11 benim 1300 de kese gorundu kalp atısı icin 10000 olması gerekiyor sanırım bende henuz duymadım 1 haftamız var kontrole :)
Busebusee Kusura bakmayin henuz test sonucum net degil de bilmedjgim icin soruyorum ornegin 8+2 ne demek oluyor bazilari +4 /+5 diyor ne oluyor bu açıklarsanız memnun olurum
Minikcennetim Busebusee 8 hafta 2 günlük demek canım ilk baştaki sayı haftayı sonraki + olanlar günü gösteriyor canım🥰
esmaozdemir76 Busebusee son adet tarihine göre gün sayın mesela ben şuan 10 hafta 3 günlügum yani 10+3 oluyor
a_burcu_bur Minikcennetim bende de kese göründü ama kaç haftalık olduğunu söylemedi, 10 gün sonra kalp atışına gel dedi. Ben dayanamıyorum, yarın tekrar gidicem 😝 normalde 31inde gitmem lazım ☺️
a_burcu_bur Minikcennetim bende sadece kese göründü doktor haftamı söylemedi. 10 gün sonra gel dedi kalp atışına. Acaba kaç haftalık 🤷🏻♀️ sizin doktorlar söyledi mi, ne güzel
mervee0606 sevda_cicegi11 2 günde 2 katı artış gösteriyo bence o zamana kadar artmış olur benim değerim 1445 ken keseyi görememiştim 4 haftalık daha yeni görünmez demişti 5+1 de gordum yani 1 hafta sonra öyle hesaplayabilirsin