Melikeex MerveeD devletmı ozel mı acaba ben devlette dogum yapıcam da ordada verırlermı veyada ucret karsılıgı alabilirmıyım ihtiyac halinde bı bilginiz varmı
Elfidam Melikeex gece pedini bilmiyorum. Hasta pedi gibi birleyse evet olur neden olmasın. Hangisi uyguna geliyorsa tercih edilebilir
Melikeex Elfidam ben sleppy den Baska bısey kullanınca direk alerji oluyo o yuzden bıde kilom fazla hasta bezi alsam bedenime gore bulabılırmıyım ki
Elfidam Melikeex benek bezinde sleppy kullanın. Sanki daha uyguna denk geliyor. Hasta ve gece bezleri pahalı hibi sanki
Nskyhn Melikeex ben bambu ped kullanıyorum şimdi de günlük bambu ped kullanıyorum 1 senedir çok rahat ettim nefes aldırıyor. Alerji yapıyor dediniz diye tavsiye amaçlı söylüyorum
Geberikannee Melikeex Bende ilk doğumumda çok kararsız kalmıştım Kayınvalidem ve annem Abartma Normal bi kanama oluyor demişlerdi iyiki almışım Benim Rahmim düşüyordu sanki 15 gün Boyunca depend sonra Da Normal Gece pedi kullandım kesinlikle alın 🙃
CansuDRY Melikeex Normal doğum yaptım ve normal ped asla ama asla yetemezdi. Doğumdan çıkar çıkmaz bir saat içinde 2 depend tamamen doldu. Sezaryen için belki olabilir, onu bilemiyorum.
Melikeex CansuDRY suanlık normal olarak ilerliyor ama bılmıyorum nasıl olur ilk dogum tecrubesızım biraz olmadı alıyım ihtiyac halinde kullanırım tesekkur ederim 😊
Obirgebe Melikeex 2 defa dogum yoktm hep gece pedi aldm bence gerek yok yine aynısını yapacagım inşallah bana gereksiz geliyor
Tombulanne Melikeex bence sık değiştirmek için ebebek in lohusa pedleri var daha büyük onlardan aldım 2 paket. Depend e hiç rahat edememiştim