Baharcdemir mirayveannesiii bende gebzedeyim yüzyıla gidiyorum sanırım sizde yüzyıldasınız hangi doktora gidiyorsunuz
Bozkurtyagmur Kayseri Sendika indirimiyle beraber 400 tl muayene ücreti… 7.800 tl sezeryan 10 bin - 13 bin arası normal dogum
edibe-gul07 Mugedemir doğum fiyatı güncel mi ben aylar önce sormuştum 4200 gibi bir şey demişlerdi muayene arttı doğum da artmıştır diye düşünüyorum
Saadetn Mugedemir ben pazar günü fiyat aldığımda 4500 dedi ama haziranda fiyat güncellemesi yapılacakmış
Seval4120 Bhr_Fth ya ben Samsun’da özel kliniği gidiyorum muayene 500 tl veriyorum doğuma da anlaşmalıymis atasamla 10 bin dedi
tugbalparslan mirayveannesiii Bende mutlukentteyim merkez prime hastanesine gidiyorum memnun musunuz doktordan:)
mirayveannesiii tugbalparslan evet yüzyıldan çok memnunum Şafak beye gidiyorum merkezin ultrason vs beğenemedik biz
Ecemhiram tugbalparslan ben prime hastanesinde nst ye girmiştim dr dan memnun kalmadım dr um değildi misaifr gitmiştim iyikide dr um değilmiş tercihim olmazdı 👎
Kuzucugunannesi mirayveannesiii ben 2020 de oğlumu dogdugum zaman muayene o zman 85 dogum ise 1500 vermistim diyarbakır da özel hastane Şuan 2 inci hamileliğim yeni henüz muayene 100 ama doğum bilmiyorum henüz
Betulfurkan19 Fiyatları görünce şok oldum açıkçası.. Osmaniye de yaşıyorum muayene 135₺ Normal doğum 2000 Sezeryan doğum 3000