Limonzeytin mirayveannesiii kocaeli özel aktif haatanesi normal sezeryan farkı yok ilk doğumlar 4500 muayene 200 doktorm yard. Doç.
Betty123 Limonzeytin anestezi icindemi acaba bende oraya gidiyorum 4500 dedi ama fotoğraf cekimi kapı süsü icinde yokmuş cekim istersek anlaşmalı 850 dedi 4500 harici ücret verirmiyiz acaba anestezi ücreti falan icindemi ben hiç onu sormadım
Saliha_08 Tayla yozgatta kadriye diye bi bayan doktor varmış 250 ₺ ücreti giden arkadaşlar var ve çok memnunlar bende Yozgat’ta olsam ona giderim 😒
Tayla Saliha_08 evet bende gittim ve cinsiyetimizi ordan öğrendik ama sadece kontrol ediyor özel klinik doğum yaptırmıyor
MrvRmzn Melos90 bende 16 bine anlaştım. Sezaryen olursa 21bin olucak. Ama doktorum çok iyi gerçekten. Profesör doktorum
heyzil06 Melos90 hangisiyle anlaştınız acaba? Ben genelde ismi duyulanları aradım 16-18den başlıyor ve çoğuna muayene ücreti dahil değil eminim ekstra testler falan da isterler olur sana 25 bin o parayı çocuğumun ihtiyaçlarına harcarım diye düşündüm ben de 🥺 şehir hastanesine gitmeyi planlıyorum o yüzden 🤷🏼♀️
Seval4120 Bhr_Fth ya ben Samsun’da özel kliniği gidiyorum muayene 500 tl veriyorum doğuma da anlaşmalıymis atasamla 10 bin dedi
Uzay1907 Sakarya / Adapazarı Adatıp hastanesi Prof. Bülent Duran’da 12.500₺ymiş, haziranda tekrar zam gelecekmiş. Sanırım en pahalı sezaryen Adapazarında😳
Nurdanhldz Uzay1907 bende Adapazarı’nda adatıpta Hamiyet hanıma gidiyorum 5000 civarı demiştiler normal doğumu sorduğumuzda
tuqbay Uzay1907 bende Sakaryadayım ilk defa bu fiyatı duyuyorum neden bu kadar yüksek acaba bilginiz var mı?
ikizlerinannesi97 mirayveannesiii Uşak özel Öztan hastanesi Muayne+ Nts= 140 tl Normal + sezaryan= 3500- 5000 tl arası (epudral+ 500 tl)
Dilaramtazeanne Eskisehir doktor muayenemiz 190 TL nst ücreti yok Normal doğum 6.250 Sezeryan doğum 6.500 Gittiğim hastanede normalde daha fazla sanırım askeri personel olduğumuz için bu fiyattan yararlanıyoruz