Dlraufuk Musicteacher Benim doktorumun özel muaynanesi var MedicalPark ile anlaşmalı o yüzden pahalı dış doktor olduğu için
127383 Ozrnftm Trabzon medikal park 455tl muayene. 5800 normal ve sezeryan. 600tl 1gecelik yatak ücreti
Semra41 Smyye1B evet ızmıtte haftanın bazı günleri Gölcük’te doğumu bız ızmıtte ıstıyoruz dedıgımızde olur demıstı bıze burda yaparız demıstı ızmıttekı yer daha sakın daha güzel orayı ıstıyorum bende
ebruserdal Hilalohilal bnde normal de ona gidiyprdm fakat gecen gıcık oldum onun için biraktm bir anda
Hilalohilal ebruserdal ne yaptı ki benim de doğumuma az kaldı ama şuan bir gicikligini görsem bende bırakırım
ebruserdal Hilalohilal uyusmazlık ignesi vuruldum snra da fenalastm aradım sekreteri cok yogun bakamaz dedi
nazlibs Burcumstk yarın tam 21 oluyorum canım, kontrolümde yarın henüz yaptırmadım detaylı, bakalım yarın ne dicek doktor
fatma24--- Zeyzeym bizim tayin çıkmadı şükür kaldık bu yıl ipga vermiştik ..ben Beşiri hocaya gidiyorum memnunum..birde ponar hoca var ikisine çok giden var
Tospikkkk qlshozlkr alsancakta doktor Ahmet kilyar a gidiyorum cevremdede giden birçok insan var çok memnunuz