mercimekveannesi3 mirayveannesiii Özel Salihli Hastanesi muayene ücreti 100 TL Nst ücretsiz Normal 2500 Epidural 3000 Sezeryan 3000
Tutkumss Dilekka ben Dilek hanımla başlamıştım ama memnun kalmadım şu an Bülent Turgut Ay isimli doktora gidiyorum çok memnunum soru sormama gerek bile kalmadan her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor
Dilekka Tutkumss aaa ben de internet yorumlarından görüp bülent turgut aya gitmeye karar vermistim sen de böyle deyince daha iyi oldu insallah benim halimden de anlar psikolojik sıkıntılarım oldugu icin doktor kontrolunde ilac iciyorum ilk oglumda da mecbur kalip icmistim. Bati anadolu central hospital a gittim en son neslihan gürbüze benimle dalga gecer gibi stres heyecan yapma ilac icme dedi sanki keyfimden iciyorum yasayan bilir 😔
qlshozlkr Tospikkkk Evet canım maalesef,benim 1 aşılama 1 tüp bebek başarısız olmuştu başka bi doktorda ,şükür Allah kendiliğinden verdi bu sefer bende riske atmak istemedim Karşıyaka’da Kolday Kliniğe gdiiyorum Kahraman Kolday’a
Tospikkkk qlshozlkr alsancakta doktor Ahmet kilyar a gidiyorum cevremdede giden birçok insan var çok memnunuz
Uzay1907 tuqbay prof farkı alıyor bir miktar ama şaşırmış olmalılar yani istanbulda bile yarı fiyatlarmış hep baksanıza
Hilalohilal gizemlianne12345 ben memnunum ya hiç kötü bir deneyimim olmadı hamilelikten önce de gitmiştim bir defa başka sebeple o zaman da memnun kalmıştım ☺️
gizemlianne12345 Hilalohilal şans işte😅 ben de çok büyük hevesle ve eşimle gitim korkarak geri çıktık ardından hemen diğer hafta başka doktora gitim tek olsam belki bu tekrar giderdim ama eşimde aşırı etkilendi kalp atışını dinlerken ağlama hisi geldi güldün İçin dinleyemiyorum falan dedi sert bi dile ama diğer hastane ultrasonlarımda doktorumla konuşup sohbet edip güldüm bi kere bile birşey denilmedi inşallah Doğumun da güzel geçer ❤️ Hiç odalara falan baktın mı nasıllar temiz mi diye
Hilalohilal ebruserdal memnunum ben canım güzel ilgileniyor benimle ama memnun olmayanlar da varmış tabi bilemiyorum neden öyle oluyor ☺️
ebruserdal Hilalohilal bnde normal de ona gidiyprdm fakat gecen gıcık oldum onun için biraktm bir anda
Leyla1938 XGoncaa Memorial biraz pahalı zaten acı bademle yarışıyor resmen. Ben de tekdene gidiyorum muayene 250 TL doğumda 4500 diye duydum en sonda bidaha sormadım
tugbalparslan ilaydaderee Merhaba :) Bülent serdar hocaya gidiyorum orada doğum yapmayı düşünüyorum hem konum olarak evime yakın hemde düzgün bi hastane doktorumla da iyiyiz şimdilik siz hangi doktora gidiyosunuz
AliArasveAnnesi @“Fatmanurkarakoca” Fatmanurkarakoca İki hafta önce medikal muhasebe ile yüz yüze görüştük ve ücret bilgisi bu şekilde idi.