Berilimnur Merhaba güzel anneler 15+7 günlük hamileyim yaklaşık iki aydır prilam kullanıyorum..dün içtikten sonra kustum tekrar da içmedim bugün çok fena bulantım..sizlere sorum prilam içenler sürekli mi içtiniz? Bağımlılık mı yapıyor acaba 🥺😰
Tugba6336 Berilimnur bende kullanıyorum . Oğlumda 12. Haftada bulantım kesilmişti. Bunda 14. Haftadayım. Gram azalma yok. Bende Acaba bulantıyı uzatıyorr mu diye düşünüyorum. Sanki bağımlı gibi sürekli içmemiz lazım gibi
Turkolog12 Berilimnur 8. Haftada başladım 14 olduk hala devam icmedigimde perişan oluyorum ve artık o ilaçtan kurtulmak istiyorum ama bu mide bulantisiyla zor gibi 😓
Mihrisah20200 Berilimnur hiç bağımlılık yapmıyor canım bende kullandım o bana iyi geliyordu ben sabah kahvaltıdan önce bı tane akşam yemekten sonra bi tane uyumdan da bı tane içiyordum sabah bulantım olmasın diye şuan çok şükür 6ayimdayim kullanabilirsiniz 🥰
[silindi] Berilimnur ben de 12. haftadayım prilamı azalttığım gün inanılmaz kötü kustum. Aynı düşünceye girdim ama hep 4. aydan sonra tamamen geçiyor dediler bekliyoruz bakalım
Berilimnur Tugba6336 ben de kızım da bu kadar bulantı yaşamamıştım ve hiç ilaç kullanmamıştım bunda çok fenayım..prilamdan olabilir mi acaba diyorum
ftmercan 9 haftalık gebeyim 2 haftadır içiyorum ilk kez bugün biraz arttı bulantım tekrardan. Yalnızca akşamları içiyorum. Zamanla duyarsızlık gelişiyor olabilir.
Berilimnur Mihrisah20200 ben de akşam uyumadan iki tane içiyorum..şimdi bıraktın mı peki? Geçti mi bulantın
uyanancirkiin Berilimnur 35+3üm hala gece yatarken 1 tane içiyorum. Önceden 2 tane içiyordum, yemek yiyebildikten sonra 1e düşürdüm. Bi kere içmeyim dedim günüm berbat geçti. Doğuma kadar devam 😅😅
Tugba6336 Berilimnur ben de oğlumda kullanmamıştım. Keske bunda da başlamasaydım belki daha erken gecerdi bulantı
Suleyya Haftama kadar her gün kullandım ve bazen iki tane içtim 22+5 im artık bıraktım midemin bulantısı geçti çok şükür bende korkmuştum bağımlı mı oldum diye ama öyle bişey yok :)
Berilimnur Suleyya inşallah en yakın zamanda benim de geçer 🤲🤲 peki biranda mı geçti yoksa azalarak mı bitti? Bana herkes 16 yı bekle geçer dediler ama maalesef değişiklik yok
Suleyya Berilimnur malesef öyle birden kesilmedi hala mide bulantm var ama ilk zamanlarda ki gibi değil ama kusarsam 3 -4 günde bi kere yada sabahları öğürme oluyo kokulara karşı hala aynı hassasiyet devam ediyo ama çok şükürki ilk üç ay mahvolmuştum o yüzden şuan böyle olmak bile yetiyo
bebegimveben35 Berilimnur bende 17.haftaya kadar kullandım canm biraktıktan sonra bi hafta kadar ara ara kötü oldum ama sonrasında geçti çok şükür 🙏🏻 umarım şeninde bi an önce geçer 🙏🏻
212 Bende 17 gibi biraktim bağımlılık yapmıyor doktorum demişti seni rahatlatıyorsa icmende bir sıkıntı yok demişti. 20 den sonra azalarak bitti
Berilimnur Tugba6336 ben ilk başta içmedim direndim ama dayanamayacak gibi olunca mecburen başladım..her gebelik farkı oluyor demek ki
2_kezannelik Berilimnur ben oglumdayken her gün içiyordum günde iki kereydi sanırım bu hamileliğimde de baslicam
Ezelll Haftamdayim hergün içiyorum asla azalmadı ilaca rağmen her seyden tiksindim hicbir sey yiyemiyorum