Nazendehanim 2koftemom Kız Allah seni 😂😂😂 Mayıs’ta ogrendiginde kaç haftaliktin. Ben Nisan’da öğrendim 24 Aralık görünüyor yani günü geçerse ben de ocakta dogururm o zaman bulurum seni 🤣🤣🤣🤣
2koftemom Nazendehanim ben 12 ocakta doğurdum mayısın 12 sinde öğrendim Nisan adetim de 7ydi galiba bence adet tarihinden ötürü gün oynuyor kuzenimde benden 12 gün sonra doğurdu oda 27 nisandi galiba düşün ikimizde nisanda adet olmuşuz ama gün farkı oluyor burada ben ilk gebeligimden bahsediyorum🤣🤣
Nazendehanim Bebisinannesi23 ah yaa❤️ benim de ilk bebeğimin kalbi durdu ikincisi boş gebelikti bu sefer azmettim Allah’ın izniyle sağlıklı bir şekilde dogurucam 😅
Uzayyyy a_burcu_bur benim son adet tarihim 24 Mart ama düzensiz olduğu İçin çok doğru olabileceğini sanmıyorum . İlk beta değerini 24 nisan 542, 26 nisan 1190 olarak çıktı .keseden 2 hafta sonra bebeği görüp kalp atışını dinledik .
a_burcu_bur Uzayyyy anladım canım teşekkürler herkes aynı değildir tabiki ama insan merak ediyo işte. Ben beta 3108de gittim doktora kese göründü ama bebek yok 10 gün sonra gel dedi. Kaç haftalık olduğunu söylemedi, meraktayım.
Sumeyyeabdi Masalsu bnd e öyle bu hafta 1 ay oluyor gideli dedim haftaya gidim ikili testide olurum diye düşündüm masallah ☺️
Masalsu Sumeyyeabdi bende bugün gidicektşm dedim ikili test için falan randevu verir yasa hemen olur grev yapıyorlarmış devlete de başka randevu bulamadım özele muayene gidiyorum ama özele de o ücreti vermek pek istemiyorum bilemedim 🤷🏻♀️
Sumeyyeabdi Masalsu acaba Ne kadar özelde ilk hamileligimdede yaptım qma hatırlamıyorum ne kadardı bnde özele gidiyorum devlette cok zor rabdevu alınıyor burda
Masalsu zilhan sırt agrım olmadı ya sadece bulantı biraz inşallah geçer onlarda canım kaç kilo aldınız bu süreçte acaba
zilhan Masalsu Canım ben hamile kalmadan önce tartılmıştım 62 kiloydum , 1 hafta önce tartıldım 59 çıktım . İştahsızlık , bulantı derken zayıfladım sanırım . Tabi belim filan kalınlaştı vücut değişti dalar zayıfladım tuaf şekilde , sen kaç kilo aldın ?
Bebisinannesi23 Masalsu ben 84.5 le hamile kaldım şuan 84.3 üm çok bi değişiklik olmadı Ama ilk gebeliğimde 87 ile hamile kalmıştım 2 aylık olduğunda 80 kiloydum kusarak tam 7 kilo vermiştim istemsizce
Masalsu zilhan bende 75 kiloydum 4 haftalık öğrendiğimde şuan 78.90 olmuş kilom 🥹 aşırı kilo alcam diye çok üzülüyorum korkuyorum
ftmercan Masalsu ben de aynı dertten muzdaribim. 75 ile hamile kaldım henüz aynıyım, korkudan diyetisyene başladım ama zaten çıkarıyorum yediklerimi nasıl uyum sağlayacağım anlamadım 😀
Masalsu Sumeyyeabdi daha sormadım canım doktora gidemedim işte özel de fiyat bende merak ediyorum 🤷🏻♀️ Devlet de de öyleymiş sıra çok diyorlar
Sumeyyeabdi Masalsu herşeyin fiyati 2 katı oldu’ya inşallah test fiyatlarıda cok pahalı değil-dir bndr haftaya gideceğim bakalım canim
Bebisinannesi23 a_burcu_bur son adet tarihim 1 Nisan ilk beta adetim geçtikten 5 gün sonra 80 di baya düşüktü yani . 7. Haftada keseyi gördüm daha kalp atışını duyamadım mayıs 31 de salı randevum var onu bekliyorum
a_burcu_bur Bebisinannesi23 sanırım sizle aynıyız ☺️ ben gerçi beta 3108deyken gittim, kese göründü, 10 gün sonra gel dedi. Ben de 31ine randevu aldım ama, bugün gidicem bi ☺️ benden kahve leke gelmeye başladı 🙄😔