Nazendehanim Minikkedisila ayarlara gir ,bilgilerimi düzenle kısmına tıkla son adet tarihini bı kontrol et bakalım önce belki orda yanlışlık vardır
a_burcu_bur Masalsu @Nazendehanim @Bebisinannesi23 @Uzayyyy meraba son adet tarihiniz ne zamandı acaba ya da ilk baktığınızda beta ne kadardı. Keseden ne kadar sonra bebek göründü, kalp atışını ne zaman duydunuz 🙈 çok sordum ama bende sadece kese göründü, haftasını söylemedi.
Masalsu a_burcu_bur merhaba canım 20 martdı son adet 4+6 da falan kese gördüm alttan mueyene ile . 6+3 de yine alttan muayene ile kalp atışını bebeği keseyi gördüm . Bir daha gidemedim haftaya gidicem 9+4 şuan
Masalsu a_burcu_bur ilk beta öğrendiğimde 63 dü 2 gün sonra 152 çıktı sonra 1350 çıktı daha bakmadım hiç
Nazendehanim a_burcu_bur sat 19 Mart , adetim geçtikten birkaç gün sonra beta baktirdim975 çıktı ,kese 4+6 ,kalp atışı 6+1
Uzayyyy a_burcu_bur benim son adet tarihim 24 Mart ama düzensiz olduğu İçin çok doğru olabileceğini sanmıyorum . İlk beta değerini 24 nisan 542, 26 nisan 1190 olarak çıktı .keseden 2 hafta sonra bebeği görüp kalp atışını dinledik .
Nazendehanim 2koftemom ay olur kuzum neden olmasın ben öylesine her hafta haftalık post açılınca ondan soyledim ❤️
a_burcu_bur Masalsu ben son adet tarihimi hatırlayamıyorum 🙈 sanırım 1-2 nisandı. Öyle olursa aramızda 10 gün falan olsa benimki de 8 haftalık mı oluyo 😝 dayanamayıp yarın doktora gidicem, inşallah her şey yolundadır 🤲🏻
2koftemom Nazendehanim bende insanım dicwjti ilk gebeligimi mayısta öğrendim ocak başında doğurdum Aralık diyince sasridim
Nazendehanim 2koftemom Kız Allah seni 😂😂😂 Mayıs’ta ogrendiginde kaç haftaliktin. Ben Nisan’da öğrendim 24 Aralık görünüyor yani günü geçerse ben de ocakta dogururm o zaman bulurum seni 🤣🤣🤣🤣
Amine-berra Bebisinannesi23 merhaba cnm bnm de iki bebeğim in kalbi durdu bnde şuan 8 hafta 6 günlüğüm yarın 9.haftaya gircez tüp bebek mi yaptırdın
Bebisinannesi23 Amine-berra yok canım benim rahimde perde çıktı şubatta rahim filmi çekindim martta rahim perdesi ameliyatı oldum sonra ilaç kullandım hemen arkasından hamile kaldım ama tüp bebek merkezine gidiyorum normal doktora değil riskli olduğu için
Feride97 Masalsu Benimde çok uyku hallerim oluyor yani sürekli uyumak istiyorum bide sanirım ilk olduğu için bu kadar pinpirikli davranıyorum seninki kaç haftalık 🤭🤭