Serpila Masalsu tam 9 haftalik olduk bügun ikinci gebelik benim de midem cok hashas ne yesem mide de gaz yapıyor ve şimdiden çok mide agrisi yaşıyorum nasıl geçecek bilmiyorum ve cok sıcak bunalıma girdim
Masalsu Serpila benim de midem aynı şekilde lavaboya bile zor çıkıyorum sanki patlıcam dikkat ediyorum yediklerime bide hoşaf yaptım her gün onu bi kase içiyorum iyi geliyor mide mi de rahatlatıyor
Masalsu makin yok canım ben Yozgat yerköydeyim Ankara’ya yakın oluyor eşim oraya doktora gidelim diyor ama hangi hastane hangi doktor iyi bilmiyorum kimsem de yok orada da burada da yalnızım 😢 doktor nasıl iyimi hangi semtte klinik
Masalsu makin bunlar hakkında hiç bir bilgim yokki etrafımda da bilgilendiren yok arkadaşım falan hiç yok nasıl oluyor bunlar devlet de mi özel de mi beni bilgilendirir misin sen
Serpila Masalsu hoşaf içemiyorum ya midemi bulandırıyor bi daha ki kontrolde doktora sorcam mide hapı varsa gecelere göre yazsin yoksa dayanılacak gibi değil daha başından
teachermerve Masalsu merhaba bende 9+3 üm şu an için herhangi bir sıkıntım yok 8. Hafta başında mide bulantısı başladı ilaç yazdırdım prilam onu aldığımdan beri rahatım. Hamileyken çalışmak çok yoruyor tek diyebileceğim bu şimdilik 😊
Masalsu teachermerve benimde 6 haftada başladı şuan ara ara devam ediyor prilam bende kullanıyorum ama sadece bulantım olduğu zaman içiyorum
Masalsu teachermerve çalışmak çok zor gerçekten evde bile iş yapınca of diyorum duruyorum çalışanlara Allah kolaylık versin 🫶🏻
mucizem721 Masalsu merhaba hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah . Kış bebesi olacak biraz korkuyorum 10+4 üz sata göre 1 hafta geriden geliyoruz geç döllenme kaynaklı olabilirmiş şuana kadar hiç üzmedi beni bebeğim çok.guzel geçiyor
Masalsu mucizem721 bende aynı kış bebeği ne güzel ne mutlu size rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Masalsu Serpila mide de önceden de sorun varsa şuan size daha zor olur ben mesela kola içtim dün gece mide yanması bulanması maf etti beni bidaha içmem dedim ay
Msfidash Masalsu selam canim bizde 9 haftalik olduk chok shukur 🙏🏽😇 halsizlik, uyku, mide bulanma ve siyrilma var, amma devami deyil gidip geliyor 🙏🏽🤲 Allah hepimize saglikla bebishlerimizi kucagimiza almayi saglam buyutmeyi nasip etsin 🙏🏽🙏🏽🙏🏽😇🌸🌸
Leyla15854 Merhaba kızlar bende 9+3 haftalık hamileyim, mide bulantım kesildi bu aralar kendimi baya iyi hissediyorum elhamdulillah🙈 mide bulantısı ne kadar kötü birşeymiş böyle😅 bu arada 12-13. Hafta kontrolüm var heyecanla bekliyorum 💕
Masalsu Leyla15854 aynen valla ya çok kötü bişey ama olsun değer bebeğimize ❤️ Benimde bugündü ama grev vardı gidemedim 😢
makin @Masalsu benim doktorum mükemmel birisi kesinlikle tavsiye ederim canım bu testler konusunda videosu var sana onu gönderebilirim