BeyzaF edok yarın 30 haftaya giriyoruz. Çok şükür çoğu bitti azı kaldı. odası hariç birde kıyafetlerini henüz yıkayıp ütülemedim hastane çantalarını da hazırlamadım 32 de falan başlarım diye düşünüyorum onlara
Deletedmom_110 edok Normal ya bende sorun yok uyuyabiliyorum bazen midem yanıyor uyuyamıyorum öyle bir şikayetim yok yani mesela az önce uyandım 2 gibi uyumustum hem gece hem gündüz uyuyabiliyorum😊
csmaknc edok 28+6 olduk bizimde hastane çıkışımız ve benim geceliklerim gelince tamam olacak 32.haftada doktorum nst için çağırdı plesenta previa vardı riskimiz var diye erken yıkayacaktım bende herşeyi ama brşaz daha bekleme kararı aldım
Fatmasvs Benim daha hiçbirşeyim hazır değil bebişi bitiremedim 😔 çalışıyorum vaktim yok adam akıllı araştırıp almaya. Izne ayrılmayı düşünüyorum o arada bebişin eşyasını ve çantasını hazirlayacam inşallah
eslemsi edok 31. 2 gunlugum ne bulsam yiyorum oyle sunu yiyim bunu yiyim diye dikkat etmiyorum canim ne cekerse. Hapimida bi ic bi icme kafama gore gidiyorum valla ikinci hamilelik oldugundan artik ilk kadar bi ozenme yok. Baktim ki sakinan gize cop batiyor. Ilk gebeligim zehir gibiydi bu isr mis gibi geciyor masallah
edok eslemsi bende öyle normalde nasılsam öyle devam ediyorum kafada büyüttükçe daha da hasta oluyo insan😅
Nermin_nur1 edok 31. Haftadayım kıyafetlerin bazılarını yıkadım kaldırdım ama tulumları henüz yıkamadım daha alıyorum çünkü en sonda kalanları yıkar kaldırırım en geç 34-35 gibi de çantamı hazırlarım diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı 🙈❤️
edok Yaseminf ahahahah😂😂 çarşaf güzel mantık böylece tozlanmaz ben de yavaştan kurayım beşiği bu tüyo iyi oldu 👍🏼 🫶🏼
BeyzaF edok ben şimdiden iki gömleği zor ütülüyom okadar şeyin altından bilemiyorum nasıl kalkarım ama Allah büyük artık napalım bi şekilde yapacaz 😂😂
Deletedmom_110 edok kişiye göre değişen durumlar etrafımdakiler hep masallah çok rahat geçirdin diyolar
sdymtl Yarın 29+0 ız biz de. Bugün ayağa kalkınca, yürüyünce vajinamda ağrı hissettim. Çatı ağrısı bu mu acaba? Endişelendim biraz. Kontrolüm haftaya. Sizde de var mı bu durum? Bebek ağırlaştı diye midir?
edok sdymtl ufak tefek ağrılar olabilir vücut kendini doğuma hazırladığı için endişelenme ama düzenli ağrıların varsa doktoruna danışmanı öneririm