aytangurvanova minik4550 uc gun uc gecedir utu yapiyorum😁yarinda yatagini kurar siler yerlesdiririz biter hazirlik😊
Hande1nur minik4550 bizde her şey tamam 25 Haziranı bekliyoruz,sadece hastahane çantası kaldı,doğuma yakında bahar temizliği yapılacak eve okdr.heyecanla bekliyoruz:)
minik4550 aytangurvanova kolay gelsin canım bende çantayı hazirlicam işte cok bisey kalmadı ama npalim🥰
efelinamoms Gün almadık canta hazirlandi kiyafetleri yikandi utulendi temizlik basladi oda biter bikac gune bu haftadan sonra hersey hazir uygulamaya göre aon 25 gün sağlıkla gelsin bebişler ☺️
Hilalohilal efelinamoms sizle aynı sayılırız son 26 ☺️ tabi bebiş daha erken mi gelmek ister geç mi gelmek ister bilmiyorum
Merikooo Herşey bitti sayılır bir kaç eksiğim bnle alakalı var onları da hal ederim uygulamaya göre son 21
Hande1nur Mervehorata92 yaaa ne güzel:)) erkek mi kiz mi sizin? evet bizimki Bayadır hep baş aşağı zaten
efelinamoms Hilalohilal inşallah saglikli sihhatli gununu tamamlayip gelirler rabbim hayirli dogumlar versin hepimize ☺️
Mervehorata92 Hande1nur erkek bızımkısı sıızn kı? 😊 Bızım kı gecen hafta gıtmıstım donmemıstı yarın kontrol var bakalım donmus mu ınsallah donmustur donup donmedıgını anlayamıyorumda ama ağrım oluyor toplanıp duruyor bebek hep 🙄 donmeye mı calısıyor acaba
minik4550 Nisa1710 bizimde doktor 38+3 te alicak 39 da alicakti ama bayram oluyor diye 30 haziranda kararlastirdik🥰
Nur123aa minik4550 bizimde bitti hazırlıklar çoktan 😄 iki hafta kaldı sayılır artık korku heyecan mutluluk başladı 😄❤️
Damlatuurgut minik4550 herşeyimiz hazır ama bebemiz kanala inmedi🙈 22günümüz var squat yapıyorum🥺 ve alaturka tuvalete oturuyorum bacaklarım felç🙈🙈
minik4550 Damlatuurgut az kalmış normal.dogumu bekleyince ☺ açılma olsun diye hersey deneniyor Allah kolaylık versin 🤗
Hande1nur minik4550 normalde 20 haziran ama ben 25 istedim yani 39+2 de alınacak ikizler burcu olmasın diye 25 olsun istiyorum yengeç olcak :))