_Hill_ Ben 10 gün önce aşılama oldum.İğne olalı 11 gün oldu ve daha öncede 4 kere çatlatma kullandığım için biliyorum iğne etkisi 1 haftada atılıyor bende.Dün aşılamanın 9.günüydü telefonla çeksende gözükmeyen hayalet bir çizgi vardı bugün daha koyu.
Tusami _Hill_ hemen 5 dk içinde çıktıysa tabi ki var hiçte hayalet çizgi değil gözüküyor, inşallah hemen çıkmıştır iğne etkisi de değildir 💖
Brsss _Hill_ benimde böyle çıkmıştı yumurtlamadan 11 gün sonra 34 haftalığız şuan umarım sağlıklıdır Allah kucağınıza almayı nasip etsin
1prenses2prensyenigebe _Hill_ mutluresim.com üzerinden yapın diye okumuştum na bildirimlerin orda da var resim ekle butonu
1prenses2prensyenigebe çok yeni umarım gönlünüzce olur herşey 🤗🌼Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
_Hill_ 1prenses2prensyenigebe ay inşallah öyledir 3 kere kimyasal geçirdim kötüyü çağırmak istemiyorum ama keseyi kalp atışını falan görmeden inanmam herhalde artık.Rabbim En güzelini en hayırlısını eylesin bütün bebiş isteyenler için🤲🏻
Srfe _Hill_ gönlunu ferah tut guzel dusun ki guzellikler gelsın 🤗🌺normal canm adetıme 8 gun falan kala öğrendım ☺️
_Hill_ Sudeki çok mutlu oldum canım hadi inşallah 🥰🤲🏻2 gün sonra yeni aşılamadan 12 sonra kan testi veriyim diyorum.Varsa değerim biraz daha yükselir
_Hill_ yasemin9222 saol canım seninle ilk günden beri konuşuyoruz ya ben inşallah bebişime kavuşurum sıra sende inşallah senin haberinide alırım🤲🏻🥰
yasemin9222 _Hill_ inslh canım amin sende kabizlikta oldumu bende yavaştan başladı gibide korkuyorum ilerler diye
Srfe _Hill_ senden de canım evet erken oldu bugün 11 haftalık olduk zaman geçmiyor gibi geliyor ama şöyle gerye bakınca oo cabuk geçmiş diyorsun suan senin içinde bir günler geçmez ama birkaç haftaya ne cabuk geçti dersin inşallah ☺️🥰
_Hill_ yasemin9222 yok kuzum olmadı benim kasık ağrım çok var bide 7.günde mide bulantılarım başladı ilk ozaman şüphelendim bide kusmuştum hala ara ara kusuyorum anlık geliyor.Bide kasıklarım dolu gibi batıyor çok regli ağrım var ama daha 1 hafta var reglime.Korkma kabızlıkta olabilir diye duymuştum
_Hill_ Tusami yok 5 dk içinde çıktı kuzum.İğne etkisi asla kalmıyor bu zamana bende bide silikten koyulaşmaya döndüğü için umutlandım çok hayırlısı tabi🤲🏻🥰🥰