Selinsahinnn Arvenveannesi benimde böyleydi 🙈🙈 bende çok erken yakaladım çok silik çıktı ertesi günü hemen kan baktırdım hamileyim 10+3 şuan 😍
Arvenveannesi Selinsahinnn ayyy maşallah bana da nasip olsun o güzel haftalar inşallah yaaaa🙏🌸 sizin hemen mi çıkmıştı benim saatler sonra belirdi.🥺inşallah öyledir canım 🤲🏻
Deletedmon099282 Arvenveannesi ilk beş dakikadan sonra çıkan testin bir anlamı yok malesef. Bence hamilesiniz ya da değilsiniz denemez adetinize yakın tekrarlıyın testi. Şu anki teste göre bence değilsiniz bu testin bir anlamı yok malesef
Selinsahinnn Arvenveannesi benim 5 dakika içinde belirdi ama çok silikti emin olamadım tekrar 2. Testi yaptım onda da çok silik çıktı 2. Bir testi de dene istersen çünkü benim adetime bir hafta vardı nerdeyse öğrendiğimde :)
Arvenveannesi Deletedmon099282 kesinlikle haklısınız. Ben de şuan hamileyim diyemiyorum zaten. Daha önce bir çok test tekrarladım. Saatler de geçse o kuruma çizgisini görmemiştim. O yüzden acaba mı dedim. Bür süre daha beklemedeyim. Teşekkürler🙏
Ebbruc Arvenveannesi canım öyle bişey varsa kan ver , kanda kesin çıkar zaten. Eğer gitmeyi düşünmüyosan da günde 1 tane limon ye o kanı sulandırıyo bana da doktor söyledi en azından öyle bi önlem alırsın
Arvenveannesi Ebbruc bir kaç gün daha bekleyip vereyim diyorum canım. Günde bir coraspirin alıyorum önlem amaçlı. Çok teşekkür ederm canım tavsiyen için🙏🌸
Arvenveannesi Akgdk91 ay maşallahhh sizee🧿🙏 sağlıkla kucağınıza alın inşallah🌸 sizinki de böyle geç mi belirmişti acaba🙏
1ciftyesilgoz Canım benım de bugün başıma geldi. İlk yaptım hayali bi gölge oldu o ara masaya koydum içecek bişeyler hazırladım telefonum çaldı konuştum falan derken 30-40 dk sonra test nu haldeydi