HKclm Arvenveannesi ilk 5 10 dk icinde ciktiysa pozitiftir kuzum. Sonrasi kuruma cizgisi oluyor daha once basima geldi malesef. Emin olmak kan verin isterseniz idrara gectiyse kanda cok net belli olur
Arvenveannesi HKclm tamam canım inşallah bir kaç gün daha bekleyeyimmdiyorum🙏🌸 bende ikl defa saatler sonra çıkan çizgi görünce bir umutlandım☺️
Elisa_Esra04 Arvenveannesi valla silik çizgiydi birde adetim geçmişti kan verdim emin oldum sonradan eczane testi yapmadım
HKclm Arvenveannesi benimde boyle olmustu 10 dkdan sonra cikti kuzum adetimdd gecikince kan verdim negatif cok gecmeden adet oldum zaten
Arvenveannesi HKclm canımm benim 3 saat sonra flan çıktı bir de böyle pembe ve bozulmadan çıkınca umutlandım bi. İnşallah öyledir yaaa inşallah vardır 🙏 çok teşekkür ediyorum yorumunuz için🌸 sağlıkla büyütün inşallah sizde bebeğinizi🤲🏻💕
HKclm Arvenveannesi canim benimde ayni olmustu 1 2 saat sonra cikti ama kanda negatifti kan verin en sagliklisi oyle. Henuz hamile.degilim.bende 😔
Arvenveannesi HKclm yaaaa çok özürdilerim canım. İnşallah ikimizede en kısa zamanda nasip olsun 🙏 ben sizi çok yanlış anlamışım😔 okuldan aceleyle yazdım.. 🙏
Arvenveannesi 2022Mom2022 yaaaaa inşallah canımmmm inşallah o kadar saat ikinci çiZgi çıkmayan testler bile gördüm. İnşallah vardır canım çok teşekkür ederimmmmmm 🙏🌸
Zanaservan Arvenveannesi benimde aynen böyle çıktı bak aynısı ve iki gün sonra tekrar yap tam çıkar 🥰
Zanaservan Arvenveannesi aynen öyle böyle damlattım hayal birşey çıktı ben inanmadım yanlıştır dedim sonra bıraktım oraya gittim baktım böyle olmuş 🥰
Arvenveannesi Zanaservan inşallah kuzum sağlıkla ilerlesin gebeliğin🧿🙏 benim ilk başlarda hiç bişi yoktu inşallah benimsi kuruma değildir dua et canım banada🙏💕
Zanaservan Arvenveannesi inşallah canım rabbim sana da nasip etsin inşallaaahhhh senin de kucağını boş bırakmasın bilmiyorum sanki bana kuruma çizgisi gibi gelmedi sen haber et bizi yine de haaa merak ettim