Askiletotomsu Belimin sol taraf kalçaya yakın olan kısmı oturup kalkarken çok ağrıyor dogrulamiyorum Üçüncü denemeye filan kalkabiliyorum Ne yapsam ki
Deletedmom_110 Askiletotomsu Yalancı sancı olabilir mi dediğin benim de o bölgede yalancı sancılar çok oluyor
Gozanca Askiletotomsu kizilayin erzincan sodasini ictim gunde 2 defa hamileii boyunca. Birde OCEAN EXTRAMAG magnezyum ilacı ben agrisiz geçirdim sirtim belim Hic ağrımadı bacaklarımda… 37+4 um bu hafta şişti bacaklarim ödemden bu hafta agriyo sadece.
Emossk Askiletotomsu doktor kalsiyum ve magnezyum verdi düzenli kuullaninca biraz toparladım bende bazen yürüyemez oluyordum
Doga_deniz Askiletotomsu magnezyum artı iki soda artı muz biraz hafifletti benim ağrılarımı hepsini hergün tükettim
Merveofs Benim de berbattı birkaç zaman önce. Magnezyum kalsiyum bir ilaç verdi doktorum onu kullandım. Başta 0 etki ama bitmeye yakın rahatlattığını fark ettim. Şimdi yavaştan tekrar başlıyor
Askiletotomsu Deletedmom_110 yok bebişim sancı degil Bu iki aylıkken de oluyodu doktor magnezyum vermişti o yüzden
Ayyccaa Siyatik agrı da olabilir gecen gün egzersizler paylaşmıştım onları yapmanızı tavsiye ederim Benim de kalça kemiğimde bacak arkamda agrı oluyordu O egzersizle geçti
Deletedmom_110 Askiletotomsu kalça ve kuyruk sokumu ağrısı için magnezyum demişti kullanıyorum hiç ağrı yok doktoruna söyle de ek vitamin falan verir belki
Yonca-erol @Askiletotomsu canım doktoruna söyle belki magnezyumu günde iki defa alırsın veya değiştirir hapini
Doga_deniz Askiletotomsu O zaman bu sizin hafiflemiş halidir çok zor bu eklem ağrıları Allah yardımcınız olsun 🙏🏻
Gamzekcbyk Because bende magnezyum kullanıyorum, ona basladiktan sonra bende ishal oldu,doktora gidince sorucam bi.
Askiletotomsu Because hayır ishal yapmıyor beni Demir ilacı da kabız yapmıyor bana Magosit magnezyum hapımin adı