Teslimeesma Meliyyke bende bualnti yok ama aserme de yok 😂 acaba canım çekiyor gibi mi yapsam eşime napsam 😂😂
Ayyccaa Aybukedg Ereeen Teslimeesma Kızlar çok teşekkür ederim sağolun vallahi yemiş kadar oldum kalbi güzel insanlar Allah razı olsun 🥲🥲 Aklımda öyle ama illa yemem gerek yiyemezsem yaşayamam demiyorum şükür hamilelik süreci o kadar şiddetli geçmiyor ama çok duygulandım ya sağolun 🌸 Siirtteyim bu Arada lütfen dua edin memleketim Kayseri’ye çıksın tayinimiz 🙏🙏🙏♥️
Aybukedg Ayyccaa inşallah her şey istediğiniz gibi olur 🙏🏻 Ben ankara da yaşıyorum. Teklifimde çok ciddiyim. İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz 🌸
Arzukeskin Teslimeesma kahve aseriyorum iki hamileliğimdede aynı ozellikle türk kahvesi kaşık kaşık yiyorum kuru türk kahvesi yada telvesi 😂 bide sabun kokusu seviyorum koklamayi
HaticeTekin Arzukeskin Eskilerin sözü vardır hamileyken turk kahvesi yersen bebeğin Kara olur derler öle biseu varmı acaba
Umay255 Teslimeesma 10 haftalık olcam çok tuhaf bir şekilde kapı kulpunu azıcık kemirdim sonra kendi kendime kafayı yedim sandım 🤣🤣