dddy Sabah doktor muayene etti açıklığıma baktı sonrasında kanama vs olmadı 5-6 saat geçti açık renkte sütlü kahve yoğun kıvamlı bi akıntı geldi sizce nişan mı ?
Zehram dddy canım.ben sabahtan beri seni bekliyorum Dr ne dedi tesadüfe ak bugün benden de o kahverengi leke geldi galiba aynı gün doğum yapacağız
Ayco dddy sizin kaç haftalık benimde nişanım geldi dunden beri hastanedeydim acıklık yok sancı cıkmadı gönderdiler bsnada carşamba gel dedi ama ben korkuyorum her idrara cıktıgımda kahverengi akıntı geliyo
SerapOrucguney dddy kendim yaşamadım ama herkeste kanlı olmuyormuş hatta yanılmıyorsam normali bahsettiğiniz gibi oluyormuş. Sağlıkla al kucağına inşallah bebeğini 🌸
dddy Zehram canım muayene etti açıklığa baktı açıklığım yokmuş ama güzel gayet iyi durumda dedi haftaya kadar gelmezse çarşamba günü yatışım olacak suni sancı verecek bakalım hayırlısı 😊
Zehram dddy canım banada Çarşamba suni sancı verecek ama şu an Dr nin Nisan geldiğinden haberi yok az sancı da bende var
dddy Zehram bu gidişle aynı gün doğuracağız sanırım 😊 aramadım doktoru suyun sancın gelirse gel demişti
dddy Zehram yanma var canım ama nişandan mı muayeneden mi bilmiyorum nişan bi daha gelmedi ara ara yoğunlaşan sancılarım oluyor devamı yok