Bamyacik Selam kizlar biliyorsunuz iphone 11 adaptörü kutudan çıkmıyor orijinal appledan alanlar varsa aranızda resmini yükler misiniz yada üstünde neler yazıyor internette orijinal diye sahtelerini satıyorlar kandırılmak istemiyorum
Vera09 Bamyacik internetten aldığınız orjinal olmayabilir bencede mağazadan alın zaten fiyat heryerde aynı
iremss Bamyacik internetten sadece apple ın siteden orjinalliğine emin olabilirsn diğerlerinde sorun olabilir fişe takılan yerde apple simgesi vardı sanrm şu an yanmda yok kontrol edemiyorm
Bamyacik aylinnntrhn ikinci el almayi düşünmüştüm bi tanıdığım orijinal diyor ama güvenemiyorum üstünde ne yaziyor sizinkinin mumkun mu yazmaniz
Deletedmom83940 Bamyacik orjinal apple adaptöründe apple işareti var bir de by bilmem bişey california yazar en sağlıklısı apple store dan almak yoksa sahte gelme olasılığı %100
Elifkzlcn Bamyacik Bende 2 hafta oldu telefonu direk vatandan aldım telefonu aldığım yerden sizde oradan alabilirsiniz
Mysaa Bamyacik ben telefoncudan aldım 2 tane vardı elinde bi tandıkdı orjinal diye satıyorlar 200 tl ye o orjinal değil demişti sonra bende 460 a aldım hızlı şarj ediyor felan sahte gelme olaslıgı çok olur yani görerek ya appledan alın ya da bildiğiniz bi telefoncudan
Mysaa Bamyacik ben bakırköyden aldım ama dedğim gibi normal alıcaktım ilk bilmediğim için adam da tanıdık olunca onu vermedi orjinali bu dedi bunu verdi 2 şekilde oluyormus yani . Ben 50 dk 1 saat de dolduruyor yüzde 15 olduğunda takıyorum şarja .
Deletedmom83940 Bamyacik senelerdir iphone kullandığım için kendi şarj aletim telefonla birlikte almıştım 6s kullanırken çıkıyordu telefondan şarj aleti