denizmanzarasi ben de pcos + tüp bebek olunca ohss kaçınılmaz oldu..aslında doktorum çok dikkat etmişti, her gün kontrole çağırdı her gün ölçtü yumurtaları, hatta ohss olmayayım diye çok çok düşük dozda kullandı ilaçları..o yüzden 10 olgun yumurta elde edilebilmişti yumurta toplama gününe gelindiğinde ki pcos olduğum için normalde çok daha fazlası olabilirdi..ben buna rağmen çatlatma iğnesini olduktan sanırım bi iki gün sonra başladı inanılmaz ciddi kasık ağrıları yaşadım hatta yumurta toplamaya gittiğim sabah bi an önce anestezi verilsin de ağrım hafiflesin diyordum..toplamadan sonra da geçmedi ağrım 2-3 gün daha devam etti ve bitti..sonra zaten rahim dinlendirme yapıldı,doğum kontrol hapı başlandı..tabi ben hafif ohss geçirmişim, ağır olduğunda yaygın ödem, bulantı kusma da eşlik ediyormuş öyle şikayetlerim olmadı çok şükür..tavsiyem mümkün olduğunca bol şeyler giyin, karnınıza lastik temas etmesin, bol bol su için bu çok önemli ve bi kaç gün kendinizi yoracak aktivitelerden uzak durun uzanıp istirahat edin..inşallah olsa bile hafif atlatırsınız benim gibi 🙏