Sibelmr Hapyymami55 ya inanın bnde cok şaşırdım ve bu yorumları gördükten sonra daha cok şaşırmaya başladım sizce doktorum bna niye yalan solesinki bu konuda ultroson kağıdında bile grami yazıo ama
Seyma_slk Fuldennn haklisin canım saglikli olsunda ama benim icin kilo da önemli ben hep zayif biriydim çırpı gibiyim kilolu dolgun insanlari seviyorum
Elanurcalboga Kubos01 geri olmasının imkanı yok gayet sağlıklı normalde 1500-1900 olması gerekiyor şuan
Kubos01 Nsgfrt aynısını bende denedim çiğ kuruyemiş gerçekten öyle ve gram gram alan bebeğim bir haftada 300 grdan fazla aldı siz kaçıncı haftadaydınız aldığında
Merviiss Nergis_1993 benimde 26+0 789 gram 31 cm dedi bana da benimki zayıf geldi normal dedi dr ama bilemedim.
43serife melikekiz evet canım muz pek sevmiyorum ama mecbur yiyorum artık çoğu şeyi bide ben çok mide bulantısı iştahsızlık koku hassasiyeti vardı yeni yeni geçti o yüzden
melikekiz 43serife benim de yeni başladı onlar, rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın❤️ 1 hafta geride veya 1 hafta önde olmasına gayet normal bakıyorlar doktorlar Allahın izniyle kilo alır bebişin
43serife melikekiz amin inşaAllah canım cumlemiz teşekkür ederim ben 4 buçuk aya kadar çok kötüydüm 10 kilo verdim 62 den 52 ye indim son bir aydır iyiyim şükür
melikekiz 43serife gerçekten sağlık o kadar önemli ki🌸 doğuma kadar sıkıntısız gitsek Allahın izniyle
43serife melikekiz aynen öyle ama sağlıklı olsun da sorunsuz doğuma kadar gidelim de herseye razıyım diyor insan.