Cinarveannesi MerveEbru hanımefendi ben zaten ikinci yazımda belkide normaldir dedim ayrıca benim bebeğim iri değil normsl dedi doktor yani 22+6 olduk 600 gramın nesi fazla Allah aşkınıza..
Nihalilhann Cinarveannesi 43serife zaten internette bile bakarsanız 23. Haftada 450 gram olmalıdır aşağı yukarı diyor bence sizinde iyidir
Elvanguzel Merviiss benim 4 gün önce açlık 81 tokluk 154 çıktı 10 gün sonra gittiğimde tekrar ölçüm yapılacak inşallah düşmüş olur
Nsgfrt -Mediss Muz kaşar çiğ kuruyemiş yiyin bebeğe kilo aldırıyor 1 hafta denedim ve 400 gram aldı. 🤗
Kubos01 Nsgfrt aynısını bende denedim çiğ kuruyemiş gerçekten öyle ve gram gram alan bebeğim bir haftada 300 grdan fazla aldı siz kaçıncı haftadaydınız aldığında
43serife Nihalilhann nette 24 haftalık 600 civarı diyor hamilelik uygulamasinin birin dev 450 gram yazıyor digerin de 580 gram doktor az geriden diyor bende anlamadım
Cinarveannesi Nihalilhann valla doktor bana önde felan demedi haftasına göre normal dedi. Sağlıklı olsun gerisi hallolur